Nieuwbouw

Advies@bis: Gratis bouwadvies in hal 3

Er komt steeds meer kijken bij zelfs het eenvoudigste (ver)bouwproject. Jaar na jaar komen er nieuwe regels en verplichtingen bij of veranderen de bestaande. En telkens weer komen er nieuwe producten, materialen en technologiën op de markt.
Alle (ver)bouwers zitten met veel vragen waar ze vaak moeilijk een duidelijk, correct en objectief antwoord op krijgen. Aan welke isolatie-vereisten moet je woning voldoen? Welk verwarmingssysteem is het beste? Hoe moet je ventileren? Is een domoticasysteem betaalbaar? Hoeveel kan je lenen en wat is de iedale looptijd van je woonkrediet?

bis helpt de bezoekers een antwoord te vinden op al die vragen met advies@bis waarvoor de helft van hal 3 wordt gereserveerd. Een tiental specialisten zit daar klaar om advies te geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hierbij staat dus niet de verkoop centraal maar wel degelijk het goede, objectieve advies.

Iedereen met vragen kan via de website www.bisbeurs.be een afspraak maken met de specialist van zijn of haar keuze. Vanaf 9 september gaat deze module online.

De deelnemers aan de adviesstand dit jaar zijn: Blum/Van Hoecke (de ideale keukenopstelling), BNP Paribas Fortis (woonkredieten), Legrand Group (elektriciteit, domotica), de Orde van Architecten, Sax Sanitair (badkamers), Vaillant (verwarming en warmwaterproductie), Wilo (pompen, regenwaterrecuperatie), het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf, voor technische vragen), Zehnder - J.E. StorkAir (ventilatie).
Ook EANDIS in hal 8 en de Provincie Oost-Vlaanderen in hal 1 zullen gratis advies verstrekken en worden mee opgenomen in het websitesystreem. Bij Eandis kan je terecht met vragen over rationeel energiegebruik, de Provincie geeft advies over duurzaam bouwen.

Praktische informatie

DATA: van zaterdag 8 oktober tot zondag 16 oktober 2011
PLAATS: Flanders expo, alle hallen

OPENINGSUREN:
weekdagen: van 13 tot 19 uur
weekend: van 10 tot 19 uur
vrijdag 14 oktober: van 13 tot 23 uur (de Nacht van bis)

TOEGANGSPRIJS:
volwassenen: € 10
kinderen tot 16 jaar gratis (indien vergezeld van ouders)

Ook interessant