Aan robuuste tafels omarmen we levensgeluk

22 juni 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Aan robuuste tafels omarmen we levensgeluk
Geen ontwerper die een tafel links laat liggen. De tafel is zowat het meest basale voorwerp in huis: het leven wordt aan tafel doorgegeven, er worden vriendschappen gesmeed aan tafel. De tafel is al naargelang zijn verschijning een plek waaraan rituelen plaatsvinden die ons bestaan onderlijnen, verhevigen en soms in een stroomversnelling brengen. Zo heeft elke tafel zijn connotaties, elke tafel is drager van betekenissen. De robuuste tafel springt op een aparte manier in het oog.

Lekker natafelen

Kloeke en robuuste tafels zijn gemaakt om het leven in zijn volheid te fÍteren. Een mooi eikenhouten blad waarvan je de nerven en de lijnen in ziet, is uitermate geschikt om weg te dromen. De natuurlijke patronen reizen we met het oog geografisch af en geven ruimte aan onze verbeelding. Robuuste tafels geven ampleur aan uw interieur. Robuuste tafel zijn voorbestemd om vriendschappen te smeden en eeuwige verbonden aan t gaan. Neem nu de kloostertafel, stammend uit de middeleeuwen brengt een geschiedenis in huis. Stoer, robuust en sfeervol. Authentieke, rustieke eettafels zijn voorbestemd om lekker na te tafelen. Kloostertafels zijn er in alle soorten en maten, van klein tot zeer groot. Zo is er voor elk interieur wel een passend model te vinden.

RVS onderstel

Leuke tip. Surf eens naar robuustetafels.nl en u ziet meteen een tof aanbod. U kunt kiezen uit een enorme collectie, maten, houtsoorten en afwerkingen. Of het nu gaat om eikenhouten eettafels of stoere tafels van oud eiken, robuust eiken, oude balken, grenen en andere houtsoorten, bij eerder genoemd adres is het aanbod bijzonder rijk en gevarieerd. Kiest u voor een RVS onderstel? Het kan allemaal.

Korte leveringstijd

Veel producten kunnen vaak direct worden aangeleverd van uit de voorraad. De wachttijd bedraag dan 2 weken. Maar wilt u liever maatwerk, dan is de levertijd logischerwijs circa 10 weken voor standaard tafels en 10 - 12 weken voor maatwerk tafels. In het geval dat er spoed mee begaan is, doen sommige bedrijven u een mooi voorstel.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo