Subtiele luxe voor jouw huis

28 maart 2017 Bron: Bouw & Wonen
Subtiele luxe voor jouw huis
Om jouw huis een luxueuze uitstraling te geven, kun je dure meubelen kopen. Er is echter een goedkopere oplossing, die dezelfde uitstraling oplevert. Zo kun je dus geld besparen, maar ook de inrichting van jouw dromen waarmaken. Deze fijne combinatie is gelukkig eenvoudig te bereiken. Dit doe je namelijk door luxe accessoires aan te schaffen.

Sierkussens

Met sierkussens kun je al heel veel bereiken. Ze geven een warme uitstraling. Daarnaast zijn ze ook gewoon praktisch. Ze zorgen ervoor dat jouw huis als een thuis voelt. Met de juiste sierkussens lijkt jouw inrichting zo uit een woonmagazine te komen. Inspiratie hiervoor kun je zelf natuurlijk ook in magazines of op Goossens wonen vinden. Zo zit je altijd goed!

Kunst

Laat jezelf van jouw artistieke kant zien met bijvoorbeeld een of meerdere schilderijen. Deze zijn vaak te bewonderen in dure villa's, maar ze passen ook prima in jouw inrichting. Duur hoeft deze keuze ook niet te zijn. Er zijn geweldige kunstwerken beschikbaar in gewone woonwinkels. Deze zijn net zo bijzonder als elk ander kunstwerk. Je doet zo dus zeker niet onder voor elk ander luxe huis.

Een bijzondere bijzettafel

De bijzettafels spelen de hoofdrol in een nieuwe trend. Deze worden namelijk gebruikt als vervanging van de salontafel. Zo krijgt het huis een minimalistische, moderne uitstraling. Ook dat straalt, in combinatie met andere accessoires, luxe uit. Daarnaast zijn ze ook enorm handig. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en op te slaan. Zo kun je er dus meer bijhalen als je te weinig ruimte hebt. Dat is ideaal voor als je bijvoorbeeld veel bezoek verwacht.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo