Verbouwen

500 gratis toegangstickets voor Batibouw

500 gratis toegangstickets voor Batibouw
Heb je bouwplannen of ben je op zoek naar inspiratie om je woning te verbeteren? Dan is de bouwbeurs in Brussels Expo een niet te missen event voor jou! Nergens vind je meer informatie over bouwen en verbouwen dan op Batibouw! Batibouw 2018 vindt plaats van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo.

Gratiskaarten.be geeft nu exclusief 500 gratis kaarten voor de bouwbeurs weg. Grijp je kans en ga binnenkort misschien gratis naar de bouwbeurs! De winnaars worden wekelijks bekendgemaakt op de website. Je kan elke week opnieuw deelnemen aan de wedstrijd.

Je bezoek aan Batibouw goed voorbereiden?

Op Batibouw vind je leveranciers en experts van alle bouwsectoren. De editie van 2017 telde zo’n 1.000 exposanten, 12.000 experts en bijna 300.000 bezoekers. Een bezoek aan Batibouw 2018 is dan ook echt de moeite waard.

Om de juiste keuze te maken is het aangeraden om offertes op te vragen en te vergelijken. Dat kan op Batibouw, maar veel tijd hebben de vertegenwoordigers daar niet. Ze hebben dan nog eens jouw woning niet gezien! Vraag op Gratiskaarten.be alvast gratis en vrijblijvend offertes aan Batibouwvoorwaarden. Zo kan je vergelijken en dan ben je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw plannen.

500 gratis toegangstickets voor Batibouw 2018

De bouwbeurs loopt van 22 februari tot en met 4 maart 2018 in Brussels Expo waarvan de eerste twee dagen zijn voorbehouden voor professionals. Neem nu deel aan de wedstrijd op Gratiskaarten.be en wie weet ga jij binnenkort gratis naar Batibouw!

Ook interessant