Bedrijfsnieuws

50 jaar Strabag in België

Strabag in België vierde afgelopen vrijdag haar 50-jarig jubileum met een event in ‘De Shop’ te Antwerpen. Een 200-tal aanwezigen konden genieten van een avond vol verrassingen. Vlaams Minister-President Geert Bourgeois sprak lovende woorden uit voor Strabag. Hij was dankbaar voor de integriteit van deze onderneming en de manier waarop zij haar waarden in de praktijk omzet. Hij wenste Strabag een succesvolle toekomst toe. Afgevaardigd bestuurder Patrick Deketele ziet de toekomst positief tegemoet en benadrukte dat Strabag de uitgelezen en innovatieve partner voor alle bouwprojecten zal blijven in de toekomst. Ook Thomas Birtel, CEO van Strabag SE, drukte zijn vertrouwen uit in Strabag Belgium.

De rode draad van de avond was een kubus, opgebouwd uit de zes waarden van Strabag: partnerschap, innovatiedrift, vertrouwen, engagement, duurzaamheid en bescheidenheid. Door deze waarden te leven, maakt Strabag het verschil. Strabag streeft immers naar een optimalisatie van tijd, kwaliteit en kosten voor alle projecten. Haar partnerschapsmodel teamconcept is hier een ideale uitgangsbasis voor.

In 1965 voerde Strabag haar eerste project uit in België. Dit groeide snel uit tot een onderneming met 5 regionale kantoren en 1 internationaal kantoor. Momenteel heeft Strabag maar liefst 65 projecten in uitvoering. Dit jaar verwacht ze een omzet van € 240 miljoen. 325 toegewijde mensen zetten zich hiervoor dagelijks in. De slogan ‘teams work’ weerspiegelt goed de waarde dat Strabag hecht aan goede samenwerkingen en partnerschap.

50 jaar Strabag in België

Ook interessant


Build for Life