Bedrijfsnieuws

Nieuw kantoor in Brussel voor Strabag Belgium NV

Strabag Belgium nv wil met een verhuis naar een nieuw kantoor in Brussel een duidelijk signaal geven aan de markt. De regio Brussel - Wallonië wordt verder uitgebouwd zodat Strabag zich in deze regio nog sterker positioneert als professionele partner in zowel publieke als private bouwopdrachten.
Door de sterke groei van de vestiging in Brussel was er nood aan extra kantoorruimte. Op basis van de orders in portefeuille blijft een verdere omzetgroei voor Strabag binnen de verwachtingen. Recent toegewezen opdrachten zoals een nieuw gebouw Henri Vis voor het Brugmann Ziekenhuis, de renovatie van sociale woningen Sint-Lazarushof in Sint-Jans-Molenbeek en de uitbreiding van het rustoord De Groene Linde in Sint-Genesius-Rode leveren hiervoor het bewijs.

Het nieuwe kantoor is gelegen aan de Vorstlaan 100 te 1170 Brussel. De telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd. Het nieuwe kantoor zorgt niet alleen voor een aangename werkomgeving maar is ook een waardig naamkaartje om klanten en zakenrelaties te ontvangen.

Strabag heeft sinds haar start op de Belgische markt in 1965 al heel wat mooie referentieprojecten gerealiseerd in en rond Brussel. Denk onder andere maar aan de renovatie van het Berlaymontgebouw en de renovatie van de Madoutoren, het utilitaire project Ilôt 64 in Schaarbeek en het residentiële project Parc du Hamoir in Ukkel. Maar ook actuele projecten zoals Muntpunt Brussel, SFAR Middelweg Haren en het industrieel project Building 203 voor GSK in Waver behoren tot de palmares van Strabag Belgium nv. Door de realisatie van dergelijke indrukwekkende projecten versterkt Strabag zich verder als vaste waarde binnen de regio Brussel - Wallonië.
Build for Life