Second Home

3 positieve redenen voor een tweede verblijf in België

3 positieve redenen voor een tweede verblijf in België
Een tweede verblijf in België is welbeschouwd een synoniem voor: ‘Op vakantie in eigen land’. Elk jaar opnieuw (voor de genieters onder ons) nemen wij even de tijd om te kijken wat onze volgende bestemming zal zijn.

Hotels vergelijken, de juiste datum uitprikken, zoeken naar een vliegticket,… dat zijn onze jaarlijkse rituelen. Het kan natuurlijk eenvoudiger met een tweede verblijf in België!

Snel er tussenuit dankzij een tweede verblijf in België

Even tussen ons, het leven is zo nu en dan zwaar. Op zo’n ogenblik wil jij toch ook even uitwaaien en vertrekken? Gelukkig kan dit dankzij jouw tweede verblijf in België.

Naast het regelen van verlof op jouw werk, hoef jij je niet meer druk te maken over welk hotel het zal worden of welk vliegticket het goedkoopste is. Eindelijk van die miserie af!

Jouw verblijf heeft een bereikbaarheid waardoor ‘even er tussenuit’ makkelijker dan ooit wordt. Jij kunt wanneer je maar wilt optimaal genieten. Heerlijk toch?

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 19 en 20 oktober 2024 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Je hebt keuze zat, voor ieder wat wils

Omdat ieder mens anders is, is er in variatie zeker geen gebrek. Er is voor ieder wat wils!

Waar denk jij nu aan? Lekker uitwaaien (letterlijk) aan de kust of op het strand relaxen met een cocktail in de hand? Geen slecht idee, aangezien onze temperaturen in België blijven toenemen.

Of dacht jij bij het lezen van de tweede alinea aan het opsnuiven van de natuur tussen de hoge bomen? Groot gelijk! Ieder mens ontspant op zijn of haar manier. In dat geval, is een chalet in de Ardennen nog geen slecht idee.

Staan bovenstaande plekken jou niet aan? Dan kies jij toch gewoon voor een bungalow in het hartje van Limburg of een tweede verblijf in een stad? Je hebt genoeg keuze.

En ook nog een ideale investering

Heb jij een aantal jaar goed kunnen genieten op jouw tweede verblijf en is het tijd voor iets anders? Dan is verkopen de boodschap want vastgoed blijft stijgen!

Denk ook aan het rendement. Je hebt de mogelijkheid om jouw tweede verblijf in België te verhuren.

Om maar te zeggen, neem nu een vakantiewoning in een vakantiepark. Als jij niet aanwezig bent, biedt het jou de mogelijkheid om jouw vakantiewoning te verhuren. Simpel gezegd: ‘Je blijft verdienen!’

De zoektocht voor een tweede verblijf in België begint alvast op 2HB.immo met een keuze voor de regio en vervolgens het type buitenverblijf. Binnenkort kan u op 2HB ook terecht voor “Househunting” waarbij 2HB u gaat helpen naar het vinden van uw droomhuis.
Ook voor advies kan u bij 2HB terecht voor bijvoorbeeld het nalezen van overeenkomsten en rendementsanalyses .

2HB is hét online platform voor een tweede verblijf in België met projecten aan de kust, de Ardennen, Limburg, de Kempen, Vlaams-Brabant, de Vlaamse Ardennen of iedere andere plaats waar een tweede verblijf gelegen kan zijn, dus ook in een stad. Op 2HB kan u ook individuele panden en tweede verblijf specialisten vinden naast inhoudelijke informatie en “Hebbertjes” die het leven in uw tweede verblijf aangenamer maken.