1000ste unit van de Renson Healthbox uitgeleverd

  BE   18 november 2010 Bron: Renson
Deze week werd de 1000ste unit van de RENSON® Healthbox® uitgeleverd. Na de succesvolle lancering begin 2010 werd deze nieuwe krachtige ventilator voor de afvoer van vervuilde lucht uit woningen vanaf 1 mei volop geproduceerd. Hiervoor werd een nieuwe productielijn in gebruik genomen. RENSON® is dan ook best trots dat na zowat 6 maanden de 1000ste unit van dit op en top Belgisch product uitgeleverd wordt.

De Healthbox® van RENSON® zorgt voor de mechanische afvoer van vervuilde lucht in de natte ruimtes van de woning. Deze ventilator wordt op zolder of in een technische ruimte gemonteerd. In de keuken, de badkamer, het toilet en andere natte ruimtes ziet de gebruiker enkel de design afvoermonden uit aluminium. Die zijn verkrijgbaar in 6 verschillende designs, kunnen gemakkelijk overschilderd worden en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

“Het systeem heeft een krachtige motor met regelmodules, die steeds in staat is om iedere vochtige ruimte correct te ventileren,” zegt Johan Debaere, Marketing & Public Relations voor RENSON®. “Een vocht- en temperatuursensor in iedere regelmodule meet 24 uur per dag de afvoerlucht uit en communiceert met de centrale processor. De regelmodule beperkt het afvoerdebiet per ruimte wanneer mogelijk en laat ook de motor op een lager toerental draaien. In de badkamer garandeert een bijkomende aanwezigheidssensor een nog groter comfort.”

De Healthbox® vormt de basis van het nieuwste energiebesparende ventilatiesysteem van RENSON®, Systeem C+®EVO. Dit is een gecontroleerd, continu ventilatiesysteem op basis van aanvoer van verse buitenlucht, doorvoer en gecontroleerde afvoer van vervuilde lucht. Het zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de woning en een maximale energiebesparing tot 15 E-peilpunten (17 E-peilpunten in combinatie met zonwering).

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo