Haal Margriet Foolen in huis

29 oktober 2020 Bron: Van de Vorst
Haal Margriet Foolen in huis
Aanrechtbakje €12,95 en Zeepdispenser €13,95
De gerenommeerde Nederlandse designer Margriet Foolen heeft een prachtige living-serie ontworpen voor Point-Virgule. De serie bestaat uit servethouders, zeepdispensers, tissueboxen, bloempotten, dienbladen, afvalemmertjes en lepelhouders. Prachtige spullen van bamboevezel die je overal in huis kunt gebruiken.

‘Eenvoud en functionaliteit is waar het bij mij om draait. Een product moet echt bruikbaar zijn en voor zichzelf spreken. In één oogopslag moet duidelijk zijn waar het voor dient,’ aldus Margriet Foolen. Ze werkt graag met bamboevezel omdat het een elegant, supersterk en vederlicht materiaal is. Bovendien is het milieuvriendelijk.

Haal Margriet Foolen in huis

De voordelen van bamboe

Met meer dan één meter per dag is bamboe 's werelds snelst groeiende plant. Het heeft enkel natuurlijke regenval nodig en is resistent tegen schimmels en insecten. De vezels ondergaan geen chemische bewerking: ze worden geplet en gestoomd. Nog een ecologisch voordeel is dat bamboe een aanzienlijke hoeveelheid zuurstof in de atmosfeer brengt, 35% meer dan bomen. Daarom is het een krachtig hulpmiddel in de strijd tegen het broeikaseffect. Kortom, bamboe is de beste en meest ecologische keuze die je voor producten in huis kunt maken.

De serie ‘Point-Virgule by Margriet Foolen’ is uitgevoerd in de zachte pastelkleuren mistblauw, donkergrijs en naturel. De producten zijn vaatwasbestendig.

Haal Margriet Foolen in huis
Tissuebox € 17,95

Informatie

De serie ‘Point-Virgule by Margriet Foolen’ is vanaf 10 november verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops.

Servethouders € 8,95, Zeepdispenser € 13,95, Tissuebox € 17,95, Bloempot € 9,95, Dienblad € 7,95, Afvalemmertje € 15,95 en Lepelhouder € 4,95.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo