Nieuwbouw

Woningen Blavier neemt deel aan de landbouwbeurs in Libramont

Het sleutel-op-de-deur bedrijf Woningen Blavier verrast de sector door dit jaar voor het eerst deel te nemen aan de landbouwbeurs in Libramont. Door aanwezig te zijn op één van de grootste beurzen van het land wil het bedrijf zijn naamsbekendheid vergroten en marktpositie versterken. De beurs vindt plaats van 24 tot 27 juli. Veel mensen dromen ervan om een eigen woning te bouwen. Maar de strengere normen op gebied van energie-efficiëntie maken het steeds complexer. Woningen Blavier, gespecialiseerd in de particuliere woningbouw, wil kandidaat bouwers adviseren en informeren over wat mogelijk is en financieel haalbaar. Daarom neemt het bedrijf dit jaar voor het eerst deel aan de landbouwbeurs van Libramont. Deze reusachtige beurs, grotendeels in openlucht, verwelkomt elk jaar meer dan 200.000 bezoekers, 1.800 exposanten en merken op een terrein van 300.000 m².

“Op deze beurs adviseren en infomeren we kandidaat bouwers over de haalbaarheid en betaalbaarheid van bouwen. We leggen hen ook uit hoe we als bouwfirma met onze “stap voor stap begeleiding” tijdens het bouwproces erin slagen om risico’s te beperken en binnen het budget te blijven”, aldus Stefan Hallez, marketing directeur Woningen Blavier.

Tijdens de landbouwbeurs presenteert Woningen Blavier voor het eerst een nieuw gamma van voorbeeld woningen en appartementen voor investeerders. Het betreft een 8-tal voorbeeld gebouwen, telkens met meerdere wooneenheden. Aan de hand van foto’s en toelichting krijgen kandidaat investeerders meteen een concreet beeld van de verschillende mogelijkheden.

“Woningen Blavier is zelf al enkele jaren actief als bouwpromotor van woningen en appartementen. Maar met de groei van de huurmarkt zien we ook steeds meer interesse van private investeerders die een gebouw meerdere wooneenheden willen bouwen om die naderhand te verhuren of verkopen. Met deze nieuwe voorbeeld gebouwen geven we hen meteen een beeld van de mogelijkheden en het financiële plaatje.” Aldus Stefan Hallez, marketing directeur Woningen Blavier.

Je kan Woningen Blavier vinden in de overdekte hal 1, stand 96.

Ook interessant