Duurzaam Bouwen

Gelderland gastheer Dutch Green Building Week

De Provincie Gelderland is gastheer van de Dutch Green Building Week 2014. Een groot aantal evenementen rond duurzaam bouwen vinden plaats in deze provincie.

De Provincie werkt als gastheer van de week rond duurzaam bouwen samen met Arnhem en Nijmegen en de DGBC-participant Alliander. De vierde aflevering van de Dutch Green Building Week, die plaats vindt van 22 tot en met 26 september 2014, wordt georganiseerd door de Dutch Green Building Council.

Podium voor duurzame initiatieven

Verspreid door het gehele land staan evenementen op het programma die in het teken staan van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Het gastheerschap van Gelderland houdt in dat veel evenementen van de Dutch Green Building Week 2014 plaatsvinden in deze provincie, waaronder het officiële openingscongres, het jongerenprogramma en het slotfeest.

Gedeputeerde Annemieke Traag van de Provincie Gelderland zegt over het gezamenlijke initiatief van de Provincie, Alliander en de gemeenten Arnhem en Nijmegen: “Wij willen tijdens deze week een podium bieden aan Gelderse projecten, inspireren en de gelegenheid bieden interessante samenwerkingspartners te ontmoeten.” De initiatiefnemers nodigen Gelderse bedrijven, instellingen en lokale initiatieven uit om mee te doen met eigen activiteiten.

Lees verder op Architectenweb.nl

Ook interessant