Interieur

Moderne retro bankstellen bij Floris van Gelder

Een bankstel is sfeer bepalend voor je woonkamer. Bankstellen heb je in vele soorten en maten. Of je nu kiest voor een driezits of een tweezits bankstel. Of een combinatie hiervan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zie je steeds vaker de chaisse longue bank oftewel een lekkere lounge bank in het Nederlandse interieur verschijnen. Maar of je nu voor modern of toch een retro model kiest je eigen smaak en interieur is hierbij bepalend. Het is dan ook fijn als je kunt bij één winkel de keuze hebt uit de verschillende modellen.

Meer dan 40 meubelstoffen en kleuren

Bij het nieuwe moderne label van lifestylemerk UrbanSofa, bekend van heerlijke grote loungebanken en plofbanken, Floris van Gelder is dat meer dan mogelijk. Heerlijk design voor een eerlijke, messcherpe prijs. Via de website kan je alle modellen uitgebreid bekijken en heb je voor veel modellen de keuze uit meer dan 40 verschillende meubelstoffen en kleuren. De ervaren verkopers van Floris van Gelder staan 7 dagen per week voor je klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Wil je de bankstellen toch liever eerst zelf met je eigen ogen bekijken en even proefzitten dan is dat ook mogelijk bij de vele verkooppunten van Floris van Gelder.

Retro

Neem bijvoorbeeld het retro model “Sixties”. Dit bankstel lijkt zo uit de jaren 60 te zijn gekomen. Deze bankstellen collectie is een hypermoderne zitgroep gemaakt volgens de allernieuwste technieken. Ook deze designbank is verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende stoffen en kleuren.

Modern

Zoek je meer naar een bankstel met een moderne uitstraling dan zal je zeker gecharmeerd zijn van de “Dinterloo”. Een heerlijke loungebank in een strak design. Deze mooie bank is voorzien van chique pootjes van massief geborsteld aluminium. Exclusief en strak design.

3 jaar garantie

De gehele collectie wordt geleverd met 3 jaar garantie want Floris van Gelder staat voor de afgeleverde kwaliteit van haar bankstellen. Een bijkomend voordeel van de banken is dat ze volledig recyclebaar zijn. Zo draag je ook nog bij aan een beter milieu in de toekomst en zonder de afvalberg groter te maken. Een bijkomend prettig idee.

Bekijk de collectie op de website

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mooie collectie van prachtige design bankstellen neem dan eens een kijkje op de website van Floris van Gelder. Je zult zeker verrast worden door de grote keuze aan verschillende modellen.

Ook interessant