Vastgoed

Moderne vakantiewoning in Las Arenas Peru (fotospecial)

Vakantie in Peru lijkt misschien niet zo voor de hand liggend, toch zijn er pareltjes van vakantieverblijven te vinden in schitterende omgevingen. Dit strandhuis bijvoorbeeld in Las Arenas, net ten zuiden van de hoofdstad Lima. Het mag misschien een klein vakantiehuis zijn, architect Javier Artadi heeft een fantastisch ontwerp gemaakt. Door de achterkant van de woning richting het strand volledig open te trekken, wordt de rustige sfeer van de zee de hele woning binnengehaald.

De woning is een simpele kubus waar verschillende wand en plafond elementen zijn verwijderd om het interieur naar buiten te brengen en het licht op een natuurlijke manier de woning binnen te laten komen. Uiteraard geeft deze aanpak ook spectaculaire zichten naar buuiten toe. In deze woning krijg je altijd het gevoel dat je gewoon buiten bent, maar dan wel met de luxe en het comfort van een beschermde omgeving.

De basis van de woning is een blok waar de woonkamer en het terras met zwembad zich bevinden. In een apart en gesloten volume zijn de privé vertrekken van de woning gelegen.

Ook interessant