Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Blockx uit Arendonk toegetreden tot B&R Bouwgroep  

Blockx uit Arendonk toegetreden tot B&R Bouwgroep
De firma Blockx uit Arendonk is toegetreden tot B&R Bouwgroep. Herman Blockx, die het bedrijf 25 jaar geleden oprichtte, blijft de firmaverantwoordelijke. “Het bedrijf is een mooie aanvulling op ons one-stop-shop-verhaal,” aldus Sam Daems, Algemeen Directeur van de bouwgroep. Het bedrijf - met maatschappelijke zetel op de Hoge Mauw 1510 in Arendonk - is gespecialiseerd in dakwerken, zowel nieuwbouw als renovatie. Het jongste lid van B&R Bouwgroep brengt veel ervaring met zich mee. Het bedrijf begon in 1989 met dak- en timmerwerken als core business en is sinds 1994 gespecialiseerd in dakrenovaties.

Blockx staat garant voor degelijkheid en een uitstekende klantenservice. “Dak-, timmer- en renovatiewerken waren nog onontgonnen terrein voor B&R Bouwgroep,” legt Daems uit. “Voor houten daken, dakconstructies, dakbedekking en dakrenovaties hebben we voortaan dus ook pasklare oplossingen. Blockx werkt al jaren met een systeem dat voor ieder dak de ideale oplossing biedt, het kan zelfs over iedere bestaande dakbedekking heen geplaatst worden.”

Ook voor isolatiewerken kan men bij Blockx terecht. “Steeds vaker wordt de ruimte onder een dak ingericht als leefruimte of als slaapgedeelte,” aldus Sam Daems.“ De voordelen van goede isolatie laten zich niet enkel voelen in de energiefacturen. Doordat er minder energie verloren gaat, neemt ook het wooncomfort toe.” De expertise in daktimmerwerken maakt Blockx tevens de ideale partner voor houten carports en poolhouses.

Tot slot zal Blockx, via zusterfirma B&R Facility Management, ingeschakeld worden in het langetermijnonderhoud van daken, en zal het bedrijf in de toekomst met drones werken voor het inspecteren van daken. Op die manier kan een nauwkeurig beeld verkregen worden van de staat waarin een dak zich bevindt.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
2 maart 2017
Bron: B&R Bouwgroep
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba