Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Spie ondertekent akkoord voor de overname van CRIC in België  

Spie ondertekent akkoord voor de overname van CRIC in België
SPIE Belgium, filiaal van de groep SPIE, Europees onafhankelijk marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, maakt de overname van het bedrijf CRIC bekend. SPIE Belgium versterkt hiermee z’n positie op de Belgische markt.

CRIC, voluit Climatisation Réfrigération Industrielle & Commerciale, werd in 1997 opgericht en is gevestigd in het nabij Charleroi gelegen Walcourt. CRIC telt een dertigtal medewerkers die HVAC installaties en maintenancediensten verzorgen in het Waalse landsgedeelte. CRIC realiseerde een omzet van 4,2 miljoen euro in 2014, en werkt voor klanten als ING, bpost, Proximus en GSK.

De medewerkers van CRIC zullen de afdeling Services van SPIE Belgium vervoegen en zullen er hun knowhow en vaardigheden, sleutelfactoren van CRIC’s succes, verder ontwikkelen. Deze nieuwe business unit zal voornamelijk actief zijn in Wallonië.

‘Deze overname laat SPIE Belgium toe om het maintenance-aanbod van z’n afdeling Services verder uit te breiden’, zegt Johan Dekempe, Algemeen Directeur van SPIE Belgium. ‘De technologische knowhow van CRIC vormt een mooie aanvulling op de competenties die SPIE Belgium Services vandaag al in huis heeft. Bovendien biedt CRIC’s huidige klantenbestand enerzijds de mogelijkheid tot belangrijke synergieën in maintenance, en anderzijds tot een sterkere ontwikkeling in nichemarkten als de farmaceutische en de Care & Cure sector.’

Olivier Huart, zaakvoerder van CRIC, voegt hier nog aan toe: ‘Wij hebben in SPIE Belgium een goede overnamepartner gevonden voor onze familiale onderneming. CRIC kan zich binnen SPIE Belgium veel breder ontwikkelen en kan zo ook in de toekomst diensten van hoge kwaliteit blijven bieden aan zijn klanten.’
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
11 januari 2016
Bron: twoons
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba