Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

Dossier Batibouw 2018

Batibouw 2017: Breng je huis tot leven met slimme verlichting

Batibouw 2017: Breng je huis tot leven met slimme verlichting
Philips Lighting stelt het innovatieve portfolio van Philips Hue voor op de Light Avenue van Batibouw, van 16 tot en met 26 februari in de Patio van Brussels Expo.Deze energiezuinige LED-lampen met slimme intuÔtieve technologie voor een persoonlijk draadloos verlichtingssysteem, zijn eenvoudig te installeren en transformeren je huis.

Als fundamenteel onderdeel van het leven, staat licht centraal in een woning. Met het slimme LED-verlichtingssysteem van Philips Hue speelt licht een steeds belangrijkere rol in het dagelijks leven: Wakker worden, de woning beveiligen, favoriete herinneringen opnieuw beleven... Met Philips Hue kan voor elk moment de juiste sfeer in een handomdraai worden gecreŽerd. Het hele systeem is gemakkelijk vanop een smart device te bedienen en is bijzonder eenvoudig te installeren met behulp van een simpele Ďbrugí, de Philips Hue bridge, waarmee je tot 50 lichtpunten en accessoires kan verbinden.

Comfort en veiligheid van bij het wakker worden tot het slapengaan

De slimme woonverlichting van Philips Hue biedt eindeloos veel mogelijkheden om te spelen met kleuren. Via de app stel je de Hue verlichting in volgens jouw persoonlijke voorkeuren. Licht in je woning wordt een ware beleving. Je kan: natuurlijk en helemaal zen gewekt worden met een licht dat geleidelijk feller wordt; de lichtschemaís aanpassen op je eigen persoonlijke dagindeling en activiteiten; de verlichting synchroniseren met muziek, films of games voor meeslepende effecten.

Veiligheid en beveiliging zijn extra pluspunten van dit innoverende verlichtingssysteem. Philips Hue laat zich via de app ook ver weg van huis bedienen. Zo kan je via de verlichting: simuleren dat je thuis bent, van op een afstand controleren of de lampen thuis zijn uitgeschakeld, of laat je de verlichting aangaan wanneer je de oprit opdraait. Je bepaalt zelf hoe je het Philips Hue-systeem gebruikt, welke lampen of accessoires je gebruikt, en welke instellingen en kleuren van jouw huis een thuis maken.

Uitbreiden volgens jouw voorkeuren

Samengevat maakt Philips Hue je woning energiezuinig ťn slim, op een heel eenvoudige en persoonlijke manier. Je kan beginnen met de Philips Hue White & Color Ambiance starterkit waarmee je kan spelen met alle tinten wit en een uitgebreid gamma van 16 miljoen kleuren om je eigen ideale sfeer te creŽren via je smartphone of tablet. Uitbreiden doe je geleidelijk aan en volledig naar eigen wens.

IoT in onze woningen

Door partnerships aan te gaan met leveranciers van andere slimme toestellen in huis maakt Philips Hue het eenvoudiger voor wie een smart home wil waar IoT toestellen met elkaar in verbindingen staan. Bijvoorbeeld door Boxx, de slimme thermostaat van Engie, te koppelen aan de draadloze slimme verlichting van Philips Hue kan je onmiddellijk besparen op je energieverbruik thuis: Met Boxx bedien je altijd en overal de temperatuur, en met de gekoppelde door de energiezuinige LEDís van Philips Hue bepaal je zelf je eigen lichtschemaís en intensiteit van de verlichting.

Breng je huis tot leven met slimme verlichting

Hieronder een greep uit het brede aanbod van Philips Hue: • Met de Philips Hue White & Color Ambiance E27 starterkit kan je in de woonkamer het effect van de ondergaande zon nabootsen of een comfortabel leeshoekje inrichten. Je kan de lichtsterkte regelen en lampen laten knipperen of pulseren: ideaal voor timers en alarminstallaties.
  Aanbevolen verkoopprijs: 199,95 euro.

 • De Philips Hue Go is een draagbare lamp waarmee je dynamische effecten kan creŽren. Kies de stemming via de bediening op de lamp of sluit de lamp aan op de Philips Hue-bridge voor uitgebreide functies via je smart device.
  Aanbevolen verkoopprijs: 79,95 euro

 • De Philips Hue GU10 is een duurzame spot die zorgt voor natuurlijk wit licht om je te helpen ontwaken, energieker te worden, te focussen, te lezen of te ontspannen.
  Aanbevolen verkoopprijs: 34,95 euro

 • De Philips Hue LightStrip Plus is een uiterst flexibele lichtbron die je zelf de gewenste vorm geeft en die je bevestigt aan kasten of wanden. Verlengen kan tot maximaal 10 meter. Je sluit de strip aan op de Philips Hue-bridge en bedient hem met je smartphone of tablet. Aanbevolen verkoopprijs: 79,95 euro

 • De Philips Hue Tap is Ďs werelds eerste draadloze slimme schakelaar. Koppel hem aan de bridge en regel de lichtscŤnes door middel van ťťn van de vier toetsen. Zo kan je de lampen bedienen zonder je smart device.
  Aanbevolen verkoopprijs: 59,95 euro

 • De Philips Hue Motion Sensor schakelt lampen automatisch aan zodra je de ruimte binnenkomt door middel van aanwezigheidsdetectie.
  Aanbevolen verkoopprijs: 39,95 euro
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
16 februari 2017
Bron: oserieux
Nieuwsarchief:   

Meer interieurnieuws

B&W Nieuwsarchief van   

 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
BIS 2017
Mijn Huis Mijn Architect
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3699 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
© 2002 - 2017 Shift Networks bvba