iF Product Design Award voor Top Shower 'Walk-in'

22 maart 2010 Bron: VPR Consult
iF Product Design Award voor Top Shower `Walk-in`
Na de Top Showerline 'Curved' vorig jaar wordt nu ook een tweede product uit de Exclusive Shower-collectie van ACO Passavant bekroond met de prestigieuze 'iF Product Design Award'.
Wie kiest voor de Top Shower 'Walk-In', creëert een hedendaagse, elegante overgang van de inloopdouche naar de badkamer.

Finishing touch

De moderne badkamer van vandaag is een volwaardige leefruimte, waar men graag tot rust komt na een drukke dag en waar het aangenaam vertoeven is. In het verlengde van deze trend ontwikkelde ACO Passavant de Exclusive Shower-lijn, modieuze douchegoten en vloerafvoerputten die bijdragen aan een nieuwe douchebelevenis.

Eerder presenteerde ACO Passavant binnen deze collectie al de Top Showerline, de Top Showerline ‘Curved’ en de ‘LightLine’. Vandaag wordt de Top Shower ‘Walk-In’ gelanceerd, een innovatief concept dat net voor de inloopdouche wordt geïnstalleerd en dienst doet als afdroogzone.

De Top Shower ‘Walk-In’ bestaat uit een elektrolytisch gepolijst inox onderlichaam waarin een stijlvolle afdekking uit exotisch hardhout met esthetische mazen wordt geplaatst. Het hardhout is verder ook combineerbaar met een afdekking uit glas of minerale grondstof. In dit geval legt men geen douchegoot tegen de achterwand van de inloopdouche, maar helt de vloer in de douche lichtjes af naar de badkamer. Het onderlichaam van de Top Shower ‘Walk-In’ is dan voorzien van een afvoer en wordt aangesloten op een Top Showerpoint afvoerput.

Hoogkwalitatief stijlaccent

Met de Top Shower ‘Walk-In’ krijgt de badkamer een belangrijke functionele en esthetische meerwaarde. Het element geeft een uniek accent aan badkamer, sauna en wellnessruimte.

Bovendien is het een hygiënisch en onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditionele stoffen badmatten. Het Teak hardhout is absoluut waterbestendig en van topkwaliteit.

De Top Shower ‘Walk-In’ heeft een in te werken lichaam van 61 mm hoog, een lengte van 500 mm en is verkrijgbaar in 5 breedten (700, 800, 900, 1000 en 1200 mm). Een handige flens verzekert een waterdichte aansluiting van de vloerverharding. Om de plaatsing in de chape te vergemakkelijken, is het inox onderlichaam vastgelegd in PUR-hardschuim.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo