Verbouwen

bis 2016: Gratis professioneel advies in hal 2

bis 2016: Gratis professioneel advies in hal 2
Op zoek naar persoonlijk advies? Bis organiseert elk jaar advies@bis waar niet de verkoop maar wel het goede objectieve advies centraal staat. Want bouwen of verbouwen is complex. De wetgeving verandert, energienormen verstrengen, technieken en materialen worden steeds performanter …

Op advies@bis kan je met al je vragen terecht bij het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), de Orde van Architecten, studie- en adviesbureau Profex en Reni. Er is ook dagelijks een advocaat aanwezig om je te helpen met het (ver)kopen of (ver)huren van vastgoed op de stand van het CIB (de Confederatie van Immobiliënberoepen van België). En in primeur kom je bij het Vlaams Energieagentschap alles te weten over BENOveren en het Renovatiepact. Bij het Steunpunt Duurzaam wonen en bouwen West- en Oost-Vlaanderen (hal 1) kan je terecht met je vragen over duurzaamheid.

Via www.bisbeurs.be kan je gratis een afspraak maken met de specialist van je keuze, die je 20 minuten lang gratis persoonlijk advies zal geven. Er worden bovendien ook verschillende infosessies gehouden. Het overzicht van alle infosessies en meer info over alle adviseurs vind je op de bis-website.

Ook interessant