Ventilatie

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen dankzij zuiverende luchtreinigers

Zorgeloos genieten tijdens de feestdagen dankzij zuiverende luchtreinigers
Sinds het begin van de pandemie, spenderen we meer tijd in huis en wordt ons continue op het hart gedrukt te zorgen voor propere binnenlucht. Je woning voldoende verluchten is de boodschap en ook een efficiënte ventilatie is cruciaal. Maar wist je dat ook luchtreinigers hierin een zeer grote rol spelen. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan en we in een gezonde en veilig ruimte met de familieleden rond de tafel zitten. Vertrouw daarom op de luchtreinigers van Daikin. Deze zorgen voor een lucht die zuiverder, gezonder en properder is. Veiligheid voorop en optimaal comfort verzekerd!

Waarom is de lucht zuiveren zo belangrijk?

Virussen, bacteriën en allergenen verspreiden zich via de lucht. Zonder het te beseffen adem je dus ongezonde lucht binnen, en loop je het risico om ziek te worden. Het is daarom belangrijk om de binnenlucht zo zuiver mogelijk te houden. Dit doe je via verluchting, ventilatie en, voor een optimaal effect, ook via luchtzuivering door behulp van efficiënte luchtreinigers.

Een luchtreiniger is een plug-in toestel dat in woningen voor gezonde binnenlucht zorgt door onder meer chemische stoffen, geurtjes, virussen, pollen en allergenen te verwijderen.

Hoe werken de Daikin luchtreinigers?

De Daikin luchtreinigers verwijderen niet alleen stofdeeltjes, allergenen en pollen uit de lucht, ze zijn ook zeer efficiënt in de strijd tegen het Covid-19 virus. Om de overdracht van deze virusdeeltjes zo veel mogelijk te beperken, moeten de aerosolen, waar onze virologen het zo vaak over hebben, uit de lucht worden verwijderd. Maar hoe krijg je deze eruit? Een specifiek type filter, HEPA-filter genoemd, vangt de virusdeeltjes op. In combinatie met de gepatenteerde Daikin Flash Streamertechnologie worden ze zelfs afgebroken. Je kan dus op je beide oren slapen. De Daikin luchtreinigers zijn uiterst doeltreffend: ze elimineren 99,98% van het menselijk coronavirus HCoV-229E en 99.93% van het H1N1-virus, dat de normale griep veroorzaakt, na 2,5 minuten. Dit bevestigt ook het Franse Laboratorium Institut Pasteur de Lille. Het risico op verspreiding van dergelijke virussen wordt dankzij deze toestellen dus sterk verlaagd.

Luchtbevochting voor ultiem comfort

Naast onzuivere lucht, kan ook droge lucht een probleem zijn in je woning vooral in de wintermaanden. Bovenop zuivere lucht, heeft je thuis ook de juiste vochtigheidsgraad nodig voor een optimaal binnencomfort. Daarom is de Daikin MCK55W luchtreiniger uitgerust met een kleine watertank om de lucht in jouw woning te bevochtigen wanneer deze te droog is.

Stijlvol en fluisterstil ontwerp voor ieder interieur

Dankzij het stijlvolle design van de Daikin luchtreinigers passen ze in elk interieur en elke ruimte. Compact, licht in gewicht én fluisterstil, kan je deze toestellen overal plaatsen waar je het nodig acht. Of het nu in jouw woonkamer, slaapkamer of home office is.

Meer info?

Contracteer Daikin of ga langs in één van de Daikin Experience Center in Gent of in Waver. Onze medewerkers staan voor je klaar.