Zomer! Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte haard?

27 juni 2018 Bron: TeamLewis
Zomer! Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte haard?
Met de stijgende temperaturen en de zwoele zomeravonden is een haard vast niet het eerste waar je aan denkt. En toch is de zomerperiode het ideale moment om op zoek te gaan naar jouw droomhaard. Kalfire, fabrikant van hoogwaardige kwaliteitshaarden vertelt waarom een haard een echte must-have is!

Sfeer gegarandeerd

Een haard in de woonkamer is gezellig en zorgt voor de ultieme sfeer. Vuur is fascinerend en altijd in beweging, dit zorgt voor een boeiend schouwspel. Zeker gezien de technologische ontwikkelingen van Kalfire. Hun haarden beschikken namelijk over de NSG-generator en dit zorgt ervoor dat het vuur van een gashaard zo natuurlijk mogelijk nagebootst wordt. Heerlijk ontspannen na een lange werkdag of een avondje bankhangen bij een brandend vuur met een lekker glas wijn en een goed boek erbij, dat zijn optimale condities om volledig te ontstressen.

Kalfire - Zomer! Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte haard?

Onderhoudsvriendelijk

Een haard hoeft tegenwoordig niet per sé veel werk in onderhoud te hebben. Je onderhoudt een haard het best als je deze regelmatig aansteekt. Zo voorkom je een laag stof op het hout of roetaanslag op de ruit. Wanneer je je haard regelmatig gebruikt, is het ook aangeraden om een jaarlijks onderhoud in te plannen. Dit laat je trouwens het best over aan een professional. Zij weten immers perfect hoe ze een haard optimaal kunnen schoonmaken.

Hipper dan hip

Daarnaast zijn de haarden van Kalfire ook voorzien op de smart home-trend. Dit houdt in dat men steeds meer apparaten met elkaar verbindt. Ook je haard kan deel uitmaken van dit domotica-systeem en met een app kun je je haard bedienen. Kan het nog gemakkelijker en hipper? Dit extra gebruikersgemak dankzij deze hippe gadget, zorgt ervoor dat je de haard eenvoudig en regelmatig kan gebruiken.

Kalfire - Zomer! Tijd om op zoek te gaan naar jouw perfecte haard?

Heel het jaar rond

Een haard in de winter is vanzelfsprekend, maar ook in het voorjaar en de zomer komt je haard goed van pas. Ook al stijgen de temperaturen overdag, in de avond kan het flink afkoelen. Een haard is een snelle warmtebron waarmee je ook ’s avonds van de warmte kan genieten na een warme zomerdag, zonder dat je de centrale verwarming hoeft te benutten.

Wat ook fijn is aan de haarden van Kalfire, is dat ze voorzien zijn van ledverlichting in hun stookbodem. Deze verlichting heeft drie verschillende programma's die je volledig naar je eigen smaak kan instellen. Doordat de lichtintensiteit steeds verandert, ontstaat er een sfeerrijk gloedbed net zoals bij een echt haardvuur.

Ook als je investeert in dit pareltje in huis, is het toch zonde als je de helft van het jaar er geen gebruik van maakt? Dus nog een goede reden om te genieten van je haard in de zomer!

Begin op tijd

Wanneer je een haard kiest om ultiem te genieten van de winterse gezelligheid, dan begin je best tijdig te zoeken naar jouw perfecte haard. Welk model wil je? Ga je voor een hout- of gashaard? Welk model zal het beste passen in jouw interieur? Op al deze vragen kunnen de dealers van Kalfire je een antwoord bieden.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo