Zo zal de Holy Food Market in Gent er uit zien

  BE   8 mei 2015 Bron: King George
Zo zal de Holy Food Market in Gent er uit zien
De Baudelo-abdij in het centrum van Gent krijgt eind 2015 - begin 2016 een unieke nieuwe bestemming. De Holy Food Market, een foodconcept geÔnspireerd door de voedselmarkthallen in Barcelona, Rotterdam en Kopenhagen, gaat het historische pand weer tot leven brengen met twaalf foodstands en een kosmopolitische bar.

Een kosmopolitische bar, een hip zitgedeelte ťn stands met verrassende en vernieuwende food and beverages; de Holy Food Market heeft nu al alle troeven in huis om het lievelingetje te worden van foodies. De stands worden uitgebaat door individuele ondernemers die via een selectieprocedure zorgvuldig worden uitgekozen. Unieke bites en grensverleggende drinks zijn de standaard van de Holy Food Market. Het stylish ingerichte zitgedeelte versterkt het restaurantgevoel van de overdekte markt en voor de fijnproevers is er in de bar op de eerste verdieping een uitgebreide champagne- en ginkaart beschikbaar.

Holy Food Market in Gent

Perfectie tot in de puntjes

Wereldwijd zie je deze markthallen ontstaan, een verlengde van de foodtruck-trend die deze zomer flink populair was. De consument wil verantwoorde producten en keuze uit meer speciale gerechten. Bij foodconcepten zoals de markthallen en trucks kun je bij elke aanbieder terecht voor het meest geperfectioneerde product met vaak lokale ingrediŽnten. En dat je voor een complete maaltijd langs meerdere kraampjes moet lopen, maakt het eigenlijk alleen maar leuker. De keuze en de kleinschaligheid blijken hierbij grote troeven te zijn.

Holy Food Market zal samenwerken met 'holy foodies', ondernemers die een grensverleggend product te bieden hebben en de beste zijn in hun soort. De selectieprocedure is momenteel volop aan de gang. Initiatiefnemer Ladislas Leys en creatief bureau King George zullen de twaalf uniekste concepten eruit filteren om de bezoekers van de Holy Food Market zo een hemelse selectie food & beverages te presenteren. To be continued...

Holy Food Market in Gent

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo