Nieuwbouw

Zesde energiecongres van de bouwsector in Vlaanderen

Op 27 maart 2014 heeft in Technopolis (Mechelen) het zesde jaarcongres Energiezuinig (ver)verbouwen plaats. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met vooruitstrevende technieken en producten op het gebied van energiezuinige gebouwen en hernieuwbare energie. Het congres presenteert deze aan de hand van innovatieve voorbeelden van nieuwbouw en renovatie.

Energiezuinig (ver)bouwen legt in 2014 de nadruk op concrete cases. Deze worden door voortrekkers uit het bouwveld voorgesteld. Daarna volgen drie gelijktijdig verlopende workshops gewijd aan renovaties, de nieuwbouw van woningen en de nieuwbouw van niet-woongebouwen.

Dit zesde energiecongres biedt u de kans om actuele, accurate en vooral praktische informatie over toepassingen in te winnen. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om te netwerken. De standhouders laten hun meest vernieuwende producten zien.

Tegelijk ontmoet u er de professionals die u nodig hebt. Het doelpubliek is al even divers als het onderwerp. Het congres brengt aannemers samen met architecten, studiebureaus, beleidsmensen en fabrikanten en invoerders. Performante partnerships tussen alle bouwpartners en een juiste materiaalkeuze zijn essentieel om tegemoet te komen aan de toekomstige energie-eisen. Deze worden steeds strenger en vragen meer samenwerking en complexere systemen, producten en technieken.

Plaats? Technopolis (Technologielaan, Mechelen) Wanneer? Donderdag 27 maart 2014 Start? Onthaal vanaf 14.30 u.
Einde? Vanaf 19.00 u. netwerking met een hapje en een drankje.

Meer info en inschrijving http://www.vcb.be/mailing/adviesplatform/2014/teaser.htm

Ook interessant