Keukens

Zelf een buitenkeuken maken? Vind een goede bouwtekening!

Zelf een buitenkeuken maken? Vind een goede bouwtekening!
Droom je ervan om buiten in de frisse lucht heerlijke maaltijden te bereiden? Wil je een stapje verder gaan dan een simpele barbecue? Een buitenkeuken is ideaal voor in de zomer wanneer je op een stralende dag je kookkunsten in de tuin wilt uitvoeren. Maar buiten koken kan natuurlijk ook met slecht weer wanneer de buitenkeuken onder een afdak geplaatst wordt. Een droom voor de echte buitenmens! Misschien is zelf een buitenkeuken maken wel iets voor jou!


Maar hoe maak je een buitenkeuken?

Bij Freds bouwtekeningen vind je honderden bouwtekeningen in de doe-het-zelf bundel waarmee je stapsgewijs wordt geholpen bij het bouwen van jouw buitenkeuken. Bespaar kosten en stop met het geld uitgeven aan dure offertes. Vind zelf je goede bouwtekening en bouw zo je ideale buitenkeuken. Verder bespaar je nog meer door zelf aan de slag te gaan in plaats van bouwvakkers in te huren.

Waar moet je rekening mee houden bij het bouwen van een buitenkeuken?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat voor soort buitenkeuken je wilt en wat je ermee wilt gaan doen.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen vier modellen:
  1. instapmodel zonder enige vorm van inbouw
  2. gemiddeld model met inbouw voor Green Egg (vorm)
  3. gemiddeld model zonder inbouw
  4. model met barbecue en kookplaat/snijplaat

Verder moet er rekening gehouden worden met de verschillende apparatuur, de materialen, de functies, de ondergrond en of de buitenkeuken met of zonder overkapping komt. Met al deze aspecten helpen de bouwtekeningen van Fred je op weg.

Ben je klaar voor een doe-het-zelf uitdaging? Bestel dan snel jouw bouwtekeningen bundel via fredsbouwtekeningen.nl! Nog niet uitgebouwd na je buitenkeuken? Ga gemakkelijk zelf aan de slag met de duizenden andere projecten in de bundel. Voor de echte doe-het-zelver!