Xyladecor: Dé referentie voor hout in de huiskamer

28 juli 2014 Bron: King George
Xyladecor: Dé referentie voor hout in de huiskamer
De do it yourself-trend is populairder dan ooit in het interieur. Niet alleen nemen we zelf houten ramen, deuren, trap en parket onder handen, we leggen ons ook veel vaker toe op het decoreren van houten kastjes en zelfgemaakte accessoires. Daarbij gaan we altijd op zoek naar een duurzaam en mooi eindresultaat. Met zijn jarenlange ervaring en expertise komt Xyladecor met gemak tegemoet aan die noden.

Uit een enquête van moederbedrijf AkzoNobel blijkt dat Belgen hun huis en woonkamer voortdurend willen optimaliseren. Op die manier wordt wonen een dynamisch proces. Waar mensen vroeger voor een interieur kozen dat wel twintig jaar ongewijzigd bleef, geven ze nu meubels, kleuren en vloeren vaker een update.

Xyladecor: Dé referentie voor hout in de huiskamerXyladecor is hét merk voor kwalitatieve en decoratieve houtbescherming. Het assortiment van Xyladecor Huis Buiten en Tuin breidt vandaag uit met Huis Binnen. Het gloednieuwe assortiment bestaat uit gebruiksvriendelijke beitsen, vernissen en oliën van topkwaliteit voor al het houtwerk aan de binnenkant van je huis: parket, trappen, ramen, deuren … Ideaal om zelf aan de slag te gaan!

Xyladecor in huis

Een overzicht van de beschikbare producten in de lijn Huis Binnen van Xyladecor, per element in huis gerangschikt.

Parket

Een parketvloer geef je het best een duurzame beschermlaag van Xyladecor. Kies je voor een vernis, dan mag je zeker zijn dat de afwerking niet alleen volledig krasvast, maar ook water- en vlekbestendig is. Intensief gebruikte parketvloeren behandel je het best met Vernis Extra Protect.

Daarnaast vind je in het aanbod decoratieve vernissen met een zijdeglans en een extra matte afwerking, exclusief verkrijgbaar bij Xyladecor. De kleur van het parket wordt volledig bewaard (niet donkerder, niet geler), en dankzij de unieke extra matte afwerking zie je amper dat je een vernis gebruikt hebt.

Kies je toch liever voor een voedende olie, dan is er de parketolie van Xyladecor, beschikbaar in Naturel en in White Wash.

Xyladecor: Dé referentie voor hout in de huiskamer

Trap

De sneldrogende Xyladecor Trap Vernis met onzichtbare antislipkorreltjes verhoogt de veiligheid. Het natuurlijke eindresultaat vergeelt niet, is bestand tegen vlekken en laat zich perfect afwassen.

Meubels

Geef je meubels een tweede leven met een nieuw laagje vernis. De extra matte of zijdeglanzende vernis voor meubels van Xyladecor zorgt ervoor dat het natuurlijke uitzicht van het hout behouden blijft. Het product is bovendien nietvergelend en sneldrogend.

Ramen en deuren

Ook nieuw bij Xyladecor is de dekkende houtbeits voor ramen en deuren. De beits bestond al in 8 transparante houttinten en wordt nu aangevuld met 5 tijdloze dekkende kleuren in wit, beige en grijsnuances.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo