Wonen met Stijl - Tijdloze droomhuizen

25 oktober 2016 Bron: WPG
Tien jaar Wonen met stijl mag in stijl worden gevierd, en dat pakken we groots aan met een woonklepper van formaat: Tijdloze droomhuizen. Dit boek bundelt de 34 meest inspirerende reportages uit de Wonen met Stijl-reeks en geeft zo een inkijk in de wereld van smaken en trends. Van exquise villaís tot knusse huizen en eigentijdse flats en lofts in binnen- en buitenland. Diverse woonstijlen komen aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. Ook de interieurinrichting beslaat het hele gamma van klassiek tot modern. Maar het is steeds de persoonlijke touch en de detailafwerking waarmee mensen het verschil maken.

Bestel dit boek:


Tal van gerenommeerde experts en stilisten staan garant voor de tijdloze pareltjes in dit boek.
Middenin het spanningsveld tussen zwart en wit weet Peter Deckers de perfecte duotoon in het hoofd van Filip Deslee schildertechnisch om te zetten van concept naar realiteit.

Ook Peter Deckers en Pieter Porters vinden elkaar, dit keer in een perfect huwelijk tussen klassiek doorleefd en tijdloos strak. Het resultaat? Een verbluffend mooi gestroomlijnde loft zoals geen ander.
Ook in klassiek Engelse stijl leeft wereldvermaard totaalinrichter Pieter Porters zich uit. Hij creŽert rond de kerstperiode een gemoedelijke ambiance waarin je rustig thuis komt.

Creatieve duizendpoot Piet Boon slaagt er op zijn beurt als geen ander in warmte te brengen in een minimalistische totaalvisie. Door yin en yang in evenwicht te brengen, komt hij telkens tot een tijdloos geheel.
Jean-Jacques Soenen drukt de stempel van Marcotte Style op de meest uiteenlopende panden. Villa, loft of cottage: elk project baadt in sobere weelde.

Door het daglicht te dirigeren in een exquise mix van design en kunst, brengt levende legende Jan des Bouvrie pit in zijn projecten.
En voor de kers op de taart kan Patrick Retour sinds jaar en dag rekenen op het prachtige sierbeslag van Dauby. De indrukwekkende art decowoning van Annie Van Ingelgem en Holger Nielsen, het echtpaar achter Dauby, straalt een aanstekelijk thuisgevoel uit.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo