Interieur

Wonen met stijl. Hart voor huizen 3

Wie houdt er niet van stijlvol wonen? In deze luxueuze uitgave vind je wederom een inspirerende stijlmix: van woningen in authentieke landelijke stijl tot eigentijdse totaalprojecten. In Hart voor huizen 3 gaat veel aandacht naar renovatie en het grondig faceliften van interieurs. Maar dé absolute trend in het derde deel van de succesvolle Wonen met stijl-reeks is de versobering in aankleding, uiteraard met veel oog voor detail. Less is more, waarbij de bewoners en de betrokken specialisten er wel samen over waken dat er een persoonlijke, gezellige sfeer blijft uitgaan van het geheel.

Lees, blader, droom en geniet

Met een persoonlijke touch van gerenommeerde specialisten als Flamant, Dauby, Reference, Marcotte Style, Naturebay, Taps & Baths, ClimaWorld, Henson Design, Timeless Wood, Zzip, Den Stal, Interyours, Pure Interior, Josephine de Wild, Suzy Paesmans, Peter Deckers, Ilse De Meulemeester, Pieter Porters en tuinarchitect Frederic Cannaerts.

Bestel dit boek:

Dit boek is een echte aanrader voor interieur liefhebbers en mensen die inspiratie nodig hebben voor de inrichting van hun eigen droomplekje.