Wonen in Knokke? Bijzonder!

  BE   10 december 2021 Bron: Bouw & Wonen
Wonen in Knokke? Bijzonder!
Wonen aan de zee en zeker in Knokke-Heist is voor velen, zeker als je wat ouder wordt een groot verlangen. Een appartement aan de kust is voor velen dan ook een droom. Zeker in een serviceflat of assistentiewoning met alle luxe & comfort bovenop de standaarden is het in Knokke meer dan ooit heerlijk vertoeven. Deze stad heeft heel wat te bieden en is perfect om volop van het leven te genieten.

Waarom wonen in Knokke zo geweldig is?

Aan het wonen - al dan niet in een zorgflat of serviceflat in Knokke zijn heel wat voordelen verbonden. Wij zetten er een aantal belangrijke voor jou op een rijtje:

1/ Knokke leeft vier seizoenen lang

Woon je in Knokke? Dan valt er altijd wat te beleven. In tegenstelling tot andere kuststeden, bruist Knokke. Ook in de winter zijn de winkels open en is het heerlijk vertoeven in de brasseries en restaurants. Het aanbod in Knokke is ruim en gevarieerd.

2/ In Knokke krijgt verveling geen kans

Shoppen, cultuur & evenementen, sporten, golfen, wandelen in het Zwin, een kans wagen in het Casino. Er is altijd wel wat te doen in Knokke. Er zijn veel toeristen, maar de stad richt zich ook op hun vaste bewoners, bewoners van assistentiewoningen en op mensen met een tweede verblijf.

3/ De weldaad van de zee

Uiteraard is er de weldaad en het genot van de zee. Wonen aan de kust heeft iets magisch. Kies je voor een serviceflat of erkende assistentiewoning in Knokke, dan doe je dat ook nog eens luxueus. Wonen op een boogscheut van de zee ťn de Lippenslaan draagt sterk bij aan je levenskwaliteit en je geluksgevoel. Wist je trouwens dat de zee- en zeewind ook een heilzame invloed hebben op je gezondheid? Mensen die aan zee wonen leven gemiddeld langer, ademen gezondere lucht en hebben minder last van vervuiling.

Wonen in een luxueuze serviceflat in Knokke voor actieve medioren

Wonen in Knokke? Bijzonder!
Je laten omringen door de beste zorgen, genieten van goed eten, tal van faciliteiten en je in een sterrenhotel wanen? Wonen in een luxe serviceflat in Knokke is een droom, maar geen onbereikbare. Je blijft zelfstandig, maar geniet wel van alle ondersteuning waar je nood aan hebt, terwijl je toch voluit de troeven van Knokke kunt ontdekken. Beschouw het dus gerust als het beste van beide werelden met heel wat gemoedsrust. Schoonmaak, wassen, verzorging, kinť of een doktersbezoek? Alles wordt netjes voor je geregeld, reken maar uit de tijd die je wint en kunt spenderen in het fantastische Knokke.

Een serviceflat Knokke? Ook interessant als investering

Wonen in Knokke? Bijzonder!
(Nog) niet toe aan het wonen in een zorgflat in Knokke, maar wel op zoek naar een interessante en fiscaalvriendelijke investering? Dan is het overwegen van een investering in zorgvastgoed in Knokke zeker de moeite waard. Fiscaal betaal je er amper lasten op en het rendement is mooi meegenomen. Met een steeds ouder wordende bevolking en de liefde van de Belg voor de zee, weet je dat je gebeiteld zit. En ben je op termijn toch zelf toe aan een luxe serviceflat in Knokke, dan kun je snel schakelen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo