Interieur

Wit in je inrichting

Het inrichten van een woonkamer kan een knap lastige klus zijn. In jou ideale inrichting moet een weerspiegeling van je persoonlijkheid terug te vinden zijn. Tegenwoordig kun je kiezen uit verschillende woonstijlen waarin je je woonkamer kunt inrichting. Ook kun je deze stijlen met elkaar combineren. Bepaalde voorkeuren die je in je woonkamer terug wilt zien zijn belangrijk om direct toe te passen en daar met de rest van het interieur rekening mee te houden.

De kleur wit in je interieur

De witte kleur is in veel interieurs en woonstijlen de basiskleur die wordt toegepast. Wit is een fijne kleur waarmee je veel kanten op kunt. Tegenwoordig worden witte meubels gecombineerd met een gekleurde vloer of muur. Deze witte meubels zijn strak en modern maar komen ook in een landelijke en Scandinavische woonstijl goed tot zijn recht.

Een Witte tv meubel kan gecombineerd worden bij een mooie kleur aan de muur. In een landelijke stijl kan er gekozen worden voor een grijze of donkerblauwe muur. Met een witte tv meubel creëer je zo contrast en een speels effect in je woonkamer. Een zwevend witte tv meubel is een meubel die in een moderne of minimalistische woonstijl goed past. De witte kleur kan ook in een klassieke inrichting erg goed. Hier komt wit als romantisch en zacht tot uiting.

Wit in je badkamer

Ook in de badkamer is wit een populaire kleur die veel wordt gebruikt en wordt gecombineerd met andere kleuren en materialen. De veel gebruikte witte tegels in de badkamer zijn vaak hoog glas wit. Deze witte tegels kunnen worden gecombineerd met alle kleuren en stijlen. Daarnaast worden witte tegels in de badkamer gebruikt om een ruimtelijk effect te creëren in deze, vaak kleine, ruimtes.
Om een speels effect te creëren wordt ook vaak gekozen voor een wildverband tegel in een donkere tint met een witte voeg. Deze springt er dan goed uit en benadrukt het wildverband extra goed.
In een badkamer waar een donkere tegel gekozen is worden vaak witte meubels gecombineerd voor dat contrast. Vaak is een badkamer met donkere tegels een gezellige badkamer die met spotjes of sfeerlicht verlicht wordt.

Ook interessant