Badkamers

Nieuwe badkamercollectie Desco telt 350 combinaties

Nieuwe badkamercollectie Desco telt 350 combinaties
Mag het wat meer zijn in je badkamer? Molto, de nieuwste collectie van badkamerspecialist Desco, biedt het gedroomde antwoord voor wie meerwaarde zoekt. De verrassing in de collectie? De keuze tussen single- of duo-oplossingen, ideaal voor vrijgezellen of koppels. Met meer kleuren, meer fronten en meer variatie helpt Molto je aan een interieur aangepast aan jouw leven.

Single of duo

Met Molto komt Desco met individuele badkamermeubels die zich laten combineren in 350 opties, telkens met de focus op comfort, ruimte en een persoonlijk karakter. Elk stuk uit de Molto-collectie is beschikbaar in duo- of single-formaat. Baas in eigen huis in een vrijgezellenleven? De enkele lavabo sluit perfect aan bij jouw levensstijl. Sta je samen aan het roer in een relatie? Dan is de duo-oplossing wellicht meer iets voor jullie.

Welke optie je ook verkiest, je rekent steeds op opbergruimte waar jij het wil. Verrassend ruime verticale kolomkasten, handige opbouwlavabo’s en onderkasten of een extra kast achter de spiegel… Het maakt Molto persoonlijk én functioneel.

“Molto-anders”

De troef van Molto is de ruimte door te combineren. Niet voor niets richt de collectie zich dan ook naar meerwaardezoekers. “Mensen die zich openstellen voor nieuwigheden, steeds op zoek zijn naar meer en ‘molto-anders’ zijn, die voelen zich thuis in deze collectie. Stevig en betrouwbaar, uitdagend en hedendaags, dat typeert onze nieuwe collectie”, aldus Kattie Van Hoof, marketing manager bij Desco.

De Molto-badkamermeubels zijn beschikbaar in poederwit, poedergrijs, eik natuur, eik grijs of massif eik. Daarbij kies je uit een lavabo vervaardigd uit kunstmarmer, solid, porselein, glas of blue belge.

Desco Molto duo in poederwit
Molto duo in poederwit (b 120 cm) met porselein tablet en spiegel met verlichting: € 1.785, 2 kolomkasten € 868

Desco Molto duo in massif eik
Molto duo in massif eik (b 140 cm) met bleu belge tablet en spiegel met verlichting: € 3.385

Handige toebehoren

Praktische en mooie accessoires kunnen niet ontbreken in een mooie badkamer. Desco lanceert de nieuwe verchroomde Hold-collectie met toebehoren - gaande van dispenser tot zeepkorf en wc-borstel – verdeeld in drie collecties. Hold On geniet een ronde vormgeving terwijl Hold Soft zachte rondingen en strakke lijnen combineert. Hold Tight is strak en functioneel, passend op elke muur of in elke douche in elke kamer.

Ook interessant