Winterse ontdekking op Kamp C

  BE   7 december 2018 Bron: Kamp C
Winterse ontdekking op Kamp C
Op vrijdag 7 december zet Kamp C, het provinciaal centrum voor duurzaamheid en innovatie in Westerlo, zijn deuren open voor het publiek. Tijdens een winterse ontdekking kan je kennismaken met de werking van Kamp C, de projecten en het groene domein in het hartje van de Kempen.

Kamp C zet op vrijdagavond 7 december zijn deuren open voor buurtbewoners, lokale handelaars en andere geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom voor een voorstelling van Kamp C, toelichting bij de toekomstvisie en alle lopende projecten en een leuke tentoonstelling over duurzaam bouwen.

Bij de rondleiding wordt onder andere meer uitleg gegeven over de 3D-printer die in aantocht is en de bouw van ’t Centrum, die volgend jaar van start gaat. Dit nieuwe bedrijfsgebouw moet de kern worden voor het versnellen van het circulair bouwen in Vlaanderen en daarbuiten. Rond deze hotspot voor bouwinnovatie zal de komende jaren stap voor stap een circulair bedrijventerrein ontwikkeld worden.

Bij een winterse sfeer hoort natuurlijk een warm hapje en drankje. Verwarm je aan de winterbar en geniet van het prachtige groene uitzicht. Kinderen kunnen zich uitleven met krijttekeningen en kindergrime. Een ideale mix van informatie en animatie. Een winterse avond vol plezier op Kamp C. Meer info over het programma vind je hier.

Gezellig buiten

De winterse ontdekking op Kamp C is een onderdeel van de wintercampagne “Gezellig buiten” van de provincie Antwerpen. Meer info over deze campagne vind je hier.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo