Dossier Batibouw

Win een actief weekend voor twee in de volle natuur

  BE   11 januari 2019 Bron: Wienerberger
Win een actief weekend voor twee in de volle natuur
foto: Architectenbureau Acke - Van Wynsberghe Assenede
Koestert u bouw- of renovatieplannen? Loop dan zeker even langs op de Batibouw stand van Wienerberger. Daar vindt u alles wat een (ver)bouwer nodig heeft: Porotherm binnenmuurstenen, Koramic kleidakpannen, Terca en Desimpel gevelstenen en Wienerberger kleiklinkers. Meteen kunt u deelnemen aan een wedstrijd waarmee een actief weekend voor twee in de volle natuur te winnen valt. Als kers op de taart krijgt u, als u achteraf keramische bouwproducten van Wienerberger koopt, ook nog eens een heel interessante korting.

Wienerberger verrast drie koppels op een puur natuur actief weekend

Als u op de Wienerberger stand enkele korte vragen beantwoordt over welke producten uw voorkeur genieten, kunt u meteen deelnemen aan een exclusieve wedstrijd met als hoofdprijs een actief weekend in de volle natuur. Eigenlijk moeten we zeggen: hoofdprijzen, want er zijn in totaal drie Bongobons te winnen. Gegarandeerd een boost voor uw conditie.

Bovendien krijgt u tot 325 euro terug als u achteraf kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers koopt

Als u de vragenlijst invult, krijgt u ook geschenkbonnen. Die geven recht op terugbetaling van een deel van de aankoopprijs als u achteraf effectief materialen van Wienerberger koopt.
Er zijn drie geschenkbonnen die u samen 325 euro ristorno kunnen opleveren: een voor Koramic kleidakpannen, een voor Terca & Desimpel gevelstenen & gevelsteenstrippen en een voor Wienerberger kleiklinkers.
  • Op kleidakpannen krijgt u een ristorno van maar liefst 125 euro.
  • Op gevelstenen en gevelsteenstrippen is er een even groot voordeel.
  • Bij de aankoop van kleiklinkers, krijgt u met een geschenkbon 75 euro terugbetaald.

Afspraak in hal 5.

Afspraak dus op de Wienerberger stand centraal in hal 5, voor een boost van uw conditie ťn van uw bouwproject. Zet alvast uw sportschoenen klaar en vergeet uw bouwplannen niet!

Voor meer info: www.wienerberger.be/dossier-batibouw/batibouw-2019

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo