Verbouwen

Jouw ideale BENOvatieparcours? Dat volg je online of op Batibouw 2019!

Jouw ideale BENOvatieparcours? Dat volg je online of op Batibouw 2019!
Is je woning aan renovatie toe? Doe het dan in één keer goed, en BENOveer in plaats van gewoon te renoveren. BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Resoluut gaan voor future proof. Zodat je huis nu al beantwoordt aan de energieprestatie-eisen van 2050. En zodat je nu al profiteert van de vele voordelen die BENOveren te bieden heeft. Je krijgt een lagere energiefactuur, een hoger wooncomfort en een betere luchtkwaliteit. Je bewijst het milieu een grote dienst door minder CO2 uit te stoten. En je geeft je huis een esthetische en financiële meerwaarde.

Wat BENOveren precies betekent in de praktijk, kom je te weten op www.mijnBENOvatie.be. Deze website gidst je in 5 stappen doorheen je ideale BENOvatieparcours: eerst het dak, dan de buitenmuren, het glas, de ramen en de deuren, vervolgens de vloer en ten slotte de zogenaamde technieken: verwarming, sanitair warm water, ventilatie, stroomopwekking, rationeel energiegebruik, elektriciteit, verlichting, waterbehandeling en regenwaterrecuperatie. Voor elk van die 5 BENOvatiestappen vind je op www.mijnBENOvatie.be een schat aan informatie, concrete oplossingen, een overzicht van de BENOvatiepremies en financieringsadvies.

Jouw ideale BENOvatieparcours op Batibouw
Nog meer BENOvatieadvies nodig? Volg op Batibouw 2019 dan zeker het mijnBENOvatie-parcours. Deceuninck (4.117), Velux (4.119), Renson (4.219), Soudal (5.209), Recticel Insulation (5.304), Wienerberger (5.309), BWT (7.304), Niko (9.205) en Viessmann (12.103) zetten je er zeer graag op de goede BENOvatieweg.

Ook interessant