Weersverwachting voor de komende dagen

  BE   24 september 2019 Bron: KMI
Weersverwachting voor de komende dagen
Dinsdag 24 september trekt een vrij actieve regenzone van west naar oost door ons land. Achter de regenzone wordt het onstabiel met opklaringen maar ook buien. Een donderslag is niet uitgesloten in het westen van het land. Het is vrij zacht met maxima tussen 14 en 16 graden in de Ardennen en tussen 17 en 19 graden elders. Er waait een matige tot soms vrij krachtige wind uit zuid, ruimend naar zuid tot zuidwest achter de regenzone. Rukwinden tot 50 km/h.

Vannacht is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met enkele buien. In het westen kunnen de buien vrij intens zijn en vergezeld van onweer. Minima tussen 9 graden op de Ardense hoogten en 14 graden aan zee. Matige zuiden- tot zuidwestenwind en vrij krachtig aan zee met rukwinden tot 50 km/h.

Woensdag is het wisselend bewolkt met soms felle buien, die vergezeld kunnen zijn van onweer in het westen van het land. Maxima tussen 13 en 18 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Donderdag is het zwaarbewolkt met soms regen. Maxima rond 18 graden bij een matige zuiden- tot zuidwestenwind.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en vaak droog. Maxima rond 18 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag blijft wisselvallig met enkele buien. Maxima rond 17 of 18 graden. Zondag trekt een nieuw actieve regenzone door het land met vrij veel wind. Iets frisser.
Maandag wisselvallig met kans op enkele buien en maxima rond 17 graden.
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo