Algemeen

Weersverwachting voor de komende dagen

Weersverwachting voor de komende dagen
Vandaag is het eerst nog droog met mooie zonnige perioden. Na de middag trekt vanuit Frankrijk een intense onweerszone over het land. De onweders zullen lokaal opnieuw hevig zijn met wolkbreuken, hagel en/of gevaarlijke rukwinden met kans op schade. Het wordt drukkend warm met maxima tussen 24 en 32 graden. De wind waait meestal matig uit zuidelijke en later westelijke richtingen.

Woensdagavond vallen er in het oosten en noordoosten waarschijnlijk nog onweersbuien maar later wordt het vanuit het westen overwegend droog met opklaringen en lage wolkenvelden.

Morgen blijft het droog en wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat wel een vrij strakke wind, vooral dan aan zee. De temperaturen schommelen tussen 21 en 24 graden.

Vrijdag stijgt de kans op wat regen. In het oosten blijft het waarschijnlijk droog met opklaringen. De maxima schommelen tussen 21 graden aan de kust en 27 graden in de Kempen. Zaterdag blijft het droog en vrij zonnig in het westen van het land. In het binnenland is er toch kans op enkele buien met maxima tussen 22 en 24 graden. Zondag blijft het vrij mooi en zacht.


Build for Life