Keukens

Wat staat er op het Kerstmenu?

Wat staat er op het Kerstmenu?
Wat staat er op het Kerstmenu is een veelgehoorde vraag in december. Sommigen hebben mazzel en kunnen gewoon ergens aanschuiven, anderen breken wekenlang hun hoofd over deze vraag. Want je zet geen erwtensoep op tafel tijdens de Kerst, of wel?

Bijzonder en makkelijk

De Kerstdagen staan bij de meeste mensen in het teken van het samenzijn met familie en vrienden. Lekker eten maakt daar een groot deel van uit, maar de chef wil ook genieten van het samenzijn. Daarom moeten de gerechten behalve bijzonder liefst ook makkelijk zijn. Gelukkig biedt het internet de helpende hand. Wij geven je drie websites waar je de lekkerste ideeën op kunt doen voor jouw Kersdiner.

Cooking Club van AEG

Wat staat er op het Kerstmenu?
In de Cooking Club van AEG vind je culinaire stoomoven recepten. Niet alleen hoofdgerechten, maar ook bijgerechten, voorgerechten en zelfs nagerechten die je maakt met de stoomoven. Volg de instructies en je zet de lekkerste, maar ook gezondste gerechten op tafel deze Kerst.

Receptenwereld van Siemens

Wat staat er op het Kerstmenu?
Zelfs de meest verfijnde ingrediënten kunnen alleen hun scala aan smaken vrijlaten door perfecte bereiding. Met de exclusieve Siemens recepten worden ze eenvoudig tot chef-waardige gerechten gemaakt. Gebakken vijgen met geitenkaas en ham, ceviche van zeebaars, gebraden lamsvlees met munt en knoflook, … Loopt het water je al in de mond?

Tijdlijn recepten van Neff

Wat staat er op het Kerstmenu?
Op de site van Neff is voor de echte kookliefhebber een schat aan informatie te vinden. Stil je honger naar nieuwe recepten, ontdek de laatste foodtrends en lees alles over kooktechnieken, onmisbaar keukengereedschap en bijzondere ingrediënten. Ter ere van het 140 jarig bestaan van Neff zijn er 14 bijzondere jubileumrecepten aan de lange lijst van heerlijkheden toegevoegd.

Ook interessant