Wanneer de overdekking het zwembad zelf in de schaduw zet

18 februari 2011 Bron: Abrisud
Abrisud innoveert gewoontegetrouw door nieuwe producten te ontwikkelen die beantwoorden aan de verwachtingen en de behoeften van de gelukkige eigenaars van een zwembad. Zoals elk jaar stelt ook nu de Europese nummer 1 van zwembadoverdekkingen verschillende nieuwigheden in avant-première voor aan de bezoekers van Batibouw 2011.
Abrisud zorgt voor een revolutie in zwembaddesign met de eerste overdekking in textiel! Tech-Style: textiel als alternatief voor het traditionele polycarbonaat.

DESIGN: ANDERS DAN ANDERS
Overdekkingen niet esthetisch? Integendeel… Tech-Style gaat stijlvol op in de buitenomgeving en geeft het zwembad een meerwaarde. Een vorm zonder duidelijke structuur, geanodiseerde aluminiumprofielen en platinagrijs. Met Tech-Style wordt een overdekking plots een opvallend decoratief element.

TECHNIEK: ONGEËVENAARDE BETROUWBAARHEID
Het gepatenteerde textiel werd speciaal ontwikkeld voor zwembaden. Het materiaal wordt ook gebruikt door het leger en voor vele industriële toepassingen. Het. Het doek met microperforaties is bestand tegen chloor, algen, uv-stralen en vlekken. Lange levensduur gegarandeerd.

TECHNISCHE FICHE
Om een antwoord te bieden op elke specifieke situatie bestaat de Tech-Style-overdekking in 2 uitvoeringen.
De uitvoering Thermo-Protect heeft dubbele mazen om het zwembad een beschermende cocon te bieden. Het textiel is ook waterafstotend, waardoor het regenwater van de wanden afloopt. Zo kan het de pH-waarde niet verstoren of eventuele waterbehandelingsproducten oplossen.

De uitvoering Thermo-Regul ademt meer en is luchtdoorlatend. Condensatie en warmte blijven in evenwicht en het zwembad is beschermd tegen invloeden van buitenaf. De lucht kan vrij circuleren door de wanden van de overdekking heen. Net als het hele Abrisud-assortiement wordt de nieuwe collectie Tech-Style op maat gemaakt in Frankrijk.

Prijs volgens bestek (gratis studie)

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo