Wandklokken: zorg voor een eyecatcher aan de muur!

5 april 2017 Bron: Bouw & Wonen
Wandklokken: zorg voor een eyecatcher aan de muur!
Wandklokken hebben allang niet meer als enige functie dat ze de tijd moeten weergeven. Ze zijn veel meer dan dat: tegenwoordig fungeert een wandklok vooral als eyecatcher. Daarom koopt haast niemand meer de simpele witte klok met zwarte cijfers. We verwachten namelijk niet een simpele, saaie wandklok, maar een mooi stukje design. Ben je toe aan een nieuwe wandklok, dan zoek je eigenlijk een eyecatcher voor aan de muur.

Bijzondere wandklokken

Natuurlijk kun je gewoon naar Ikea gaan en daar een leuke wandklok kopen. Maar als je een echte eyecatcher aan de wand wilt hebben, dan kies je liever een winkel of webshop waar je unieke producten kunt vinden. Dat zijn tenminste originele klokken die niet iedereen al heeft hangen. Ook in andere bekende woonwinkels loop je een groot risico dat de klok die jij leuk vindt, allang bij je hele kennissenkring terug te vinden is. Wil je echt een origineel ontwerp? Dan zoek je bij speciale winkels en webshops. In Nederland is de grootste wandklokkenspecialist Sweetlivingshop.nl. In deze webshop worden alleen artikelen van hun eigen productielijnen aangeboden, waardoor ze niet in andere woonwinkels te vinden zijn. Zo vind je hier de meest bijzondere wandklokken en kun je er zeker van zijn dat hij nét even anders is dan andere klokken.

De wandklok als eyecatcher

Wandklokken - zorg voor een eyecatcher aan de muur!Een wandklok kan heel goed fungeren als eyecatcher. Hij vrolijk de muur op en heeft niet alleen praktische, maar ook decoratieve waarde. De meest populaire wandklok is de houten wandklok, die steeds vaker te zien is. Maar ook strakke, metalen klokken zijn hip. En wil je echt iets bijzonders, dan ga je natuurlijk voor de XXL wandklok. Deze klok kan wel een meter in doorsnee zijn en is echt niet over het hoofd te zien! Uiteraard zijn er nog tientallen geschikte wandklokken. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een mooie stationsklok? En natuurlijk hoort er in een klassiek interieur ook een ouderwetse staartklok te hangen.

Voor elk denkbaar interieur zijn er geschikte wandklokken te vinden. Natuurlijk hangt ook veel af van je persoonlijke smaak. De een zal liever een wat simpeler model nemen, de ander houdt juist van toeters en bellen. Wil je een persoonlijke woonkamer inrichten? Dan kies je de fotoklok! Nog niet zo heel erg bekend en daarom juist des te leuker. Om kort te gaan: als je op zoek bent naar een nieuwe wandklok, kies je voor een eyecatcher. Een gave klok die de aandacht trekt en die fungeert als decoratie aan de wand. Er zijn zo veel verschillende varianten, dat er vast ook een mooie klok voor jou bij zit.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo