Goedkoop en snel je huis afwerken, het kan!

Bron: Bouw & Wonen
Goedkoop en snel je huis afwerken, het kan!
Zin om je woning een andere indeling te geven door een vals plafond of scheidingswand? Wil je bepaalde ruimtes meer afschermen of de zolder inrichten? Dan is gyproc dé oplossing. Het is een gemakkelijke en snelle manier die je wooncomfort een duwtje in de rug geeft. Zowel voor particulieren als zelfstandigen is dit makkelijk en snel te plaatsen en daarbovenop is het nog eens goedkoop ook ! Heb je ook plannen om een ruimte anders in te delen? Klik dan hier voor meer info.

Wat is gyproc?

Gyproc-platen zijn gipsplaten die samengesteld zijn uit onbrandbaar gips met daarrond sterk karton. Uiteraard zijn er verschillende manieren om van gipsplaten gebruik te maken.

Gipsplaten voor scheidingswanden of voorzetwanden.
Deze platen bestaan uit een lichte metalen of houten onderstructuur en daartegen zijn er 1 of meer lagen gyproc-platen bevestigd. Deze platen kunnen ook gebruikt worden voor een gebogen wand en kunnen ook geplaatst worden in vochtige ruimtes zoals badkamers.

Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken

Plafonds
De gipsplaten voor plafondsystemen bestaan uit een lichte houten of metalen onderstructuur en daartegen zijn dan 1 of meerdere lagen gyproc bevestigd.
Een plafond kan vrijdragend zijn of kan gebogen zijn. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een geperforeerd plafond te plaatsen. Zo kan je unieke constructies bouwen en heb je originele decoratie. Een geperforeerd plafond is ideaal voor ruimtes waarin een akoestische sfeer nodig is zoals vergaderzalen en klaslokalen en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken

Vloeren
Last van loop-en contactgeluiden? Het is een ergernis die opgelost kan worden met een dekvloer die bestaat uit gipsplaten. Gebruik dan een zwevende dekvloer die een isolerende werking heeft en geluiden tegenhoudt.

Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken


Voor GRATIS info klik hieronder
klik hier

Voordelen gyproc


Gemakkelijke en snelle plaatsing
Op 1 dag kan je de gipsplaten plaatsen. Het is een droog systeem dus kan de ruimte snel weer in gebruik worden genomen.
Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken
Licht en flexibel
Door het lichte gewicht van de platen hoef je geen extra versteviging te voorzien. Ideaal voor in iedere woning.
Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken
Brandveilig
Het gips waaruit de platen bestaan bevat water. Hierdoor zijn de platen brandvertragend en zorgen ze voor extra veiligheid in huis.
Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken
Zware voorwerpen ophangen
Een wand die bestaat uit gipsplaten kan gerust wat gewicht verdragen. Een boekenplank, wastafel of zelfs een toilet zijn geen probleem om aan de wand te bevestigen.
Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken
Geluidsisolerend
Gipsplaten zijn de ideale manier om lawaaihinder tegen te gaan. Denk maar aan de televisie van de buren, spelende kinderen in de kamer naast jou of het verkeer van buiten.
Gyproc - Goedkoop en snel je huis afwerken


Gipsplaten passen in elk renovatieplan. Voor elke ruimte zijn er tal van verschillende mogelijkheden voor een nieuwe indeling. Twijfel niet langer en laat je goed informeren over de voordelen van gyproc. Klik hier voor meer info en ontdek hoe jij je plannen kan realiseren.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo