Badkamers

Waarom beton in de badkamer als gegoten zit

Waarom beton in de badkamer als gegoten zit
De betontrend is een blijver. Na de vele gegoten vloeren in huis, duiken nu steeds vaker meubelen en interieurobjecten met betonlook op. Met eigentijdse wastafels en douchewanden brengt Desco beton in de badkamer – gezelliger dan ooit. Maar ook de nieuwe badkamermeubelen in volkernplaat bewijzen de materialenliefde van Desco. Belgisch design, te ontdekken op Batibouw 2020 (stand 107, paleis 07).

Briq, een ovale wastafel, een bad én een handenwasser in beton

Beton heeft heel wat troeven om uit te spelen. Dit slijtvaste en onderhoudsvriendelijke materiaal vindt dan ook steeds meer zijn weg binnenshuis. Desco trekt daarbij een register aan stijlen open. Zo settelt de nieuwe Briq collectie zich even elegant in een hedendaagse badkamer als in een meer landelijke sfeer. Het geheim zit in de combinatie met andere materialen en kleuren.

Fan van de industriële look? Combineer Briq met een verchroomd of inox accent. Wit sluit dan weer meer aan bij de Scandinavische stijl, terwijl strakke objecten en mat zwart kraanwerk een Japanse sfeer oproepen. Deze Desco-collectie, volledig ontworpen en artisanaal geproduceerd in Nederland, tekent sowieso voor een moderne en levendige betonuitstraling.

Desco - Waarom beton in de badkamer als gegoten zit

Mass, acrylwanden en doucheplaten met betonlook

Ook de acrylwanden Mass van Desco, in solid surface, brengen stijlvol de betonlook in je badkamer. Dit beproefde en uiterst stevige materiaal leent zich als geen ander om de wanden van je douche te bekleden – zelfs over bestaande tegels plaatsen, is mogelijk. Het oppervlak is poriënvrij en weert bacteriën, ideaal voor vochtige ruimtes zoals een wasplaats of badkamer.

Ook de doucheplaat kan je kiezen in betonlook: eigentijds, uiterst stabiel én tot in detail af te werken met een bijhorende designafdekplaat voor de afloop. Voor een onvervalst stukje Belgisch design, want alle Mass-producten uit de Desco-collectie worden in ons land geproduceerd.

Desco - Waarom beton in de badkamer als gegoten zitRichtprijs : doucheplaat vanaf 595,-

Tenso, badkamermeubelen in volkern

Niet alleen beton in de badkamer is een blikvanger op Batibouw, ook volkernplaten zetten hun eerste stappen richting badkamermeubel. De reeks Tenso van Desco is een uniek staaltje duurzaam Belgisch design, gemaakt van houtvezels, geïmpregneerd papier en hars, samengeperst onder hoge druk bij hoge temperaturen.

Het resultaat zijn kwalitatieve designmeubelen die dankzij de dichte moleculaire toplaag van volkern een lange levensduur hebben: resistent tegen vocht, slag- en stootvast én krasbestendig. Een uniek product, met de hand gemaakt in België, dat design en materiaal innovatief laat samenkomen in een vernieuwende collectie.

Desco - Waarom beton in de badkamer als gegoten zit

Ook interessant