WTCB lanceert rekentool Cpro 3.0

  BE   25 mei 2021 Bron: WTCB
WTCB lanceert rekentool Cpro 3.0
Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) ontwikkelde voor de kleine KMO-bouwbedrijven een rekentool die het hen mogelijk maakt om vlot, juist en efficiŽnt offertes te maken, te factureren en de nacalculatie te doen van het afgeleverde project.

Het ambitieuze doel is om het merendeel van de zelfstandigen en KMOís een tool aan te reiken om offertes, facturen en nacalculaties te maken voor hun bouwprojecten. Een gratis rekentool waarmee bouwbedrijven onderbouwd en zorgeloos kunnen calculeren. Om op een gebruiksvriendelijke en snelle manier te kunnen werken is Cpro een ware springplank in de digitalisering challenge.

Met deze rekentool zijn de afgelopen 4 jaar al meer dan 25.000 bouwprojecten uitgerekend. Alles volgens de regels van het vak, rekening houdend met alle kosten en marges.

In een context van voortdurende verbetering en rekening houdend met de opmerkingen van de gebruikers, heeft Cpro nu tal van nieuwigheden en de tool zit in een nieuw jasje.

Nieuwigheden op maat van de bouwberoepen

Het inlezen van prijslijsten van materiaalleveranciers, het automatisch bijwerken van alle eenheidsprijzen, het maken van mooie & gepersonaliseerde offertes, het vlot kunnen plaatsen van materiaalbestellingen, intelligente berekeningen, enz.

Ook al is elk bouwbedrijf verschillend, Cpro blijft op maat. Niets is zo vervelend dan te moeten starten vanaf 0. Je maakt je eigen templates op basis van de beschikbare calculatiefiches en maakt deze alzo herbruikbaar voor de volgende projecten.

Info: cpro.wtcb.be

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo