Tuin

Vuurproevers welkom bij Hanolux voor gratis demo op 25/06

Vuurproevers welkom bij Hanolux voor gratis demo op 25/06
Op zondag 25 juni organiseert Hanolux uit Turnhout een gratis demo om de nieuwste Traeger pellet barbecues voor te stellen. De specialist in Wellness & Outdoor Living artikelen wil hiermee het zomerseizoen officieel starten en grillfanaten uitnodigen om de kneepjes van het vak te leren. Zit er een Vuurproever in jou?

Wie dit jaar een nieuwe barbecue of buitenkeuken wil aanschaffen, gaat best eens langs bij Hanolux in Turnhout. Het team van specialisten in exterieur heeft alles in huis om er een smakelijke zomer van te maken.

Vuurproevers welkom bij Hanolux voor gratis demo op 25/06

De groeiende populariteit van het Amerikaanse Traeger

Hoewel Hanolux ook Ofyr en tal van andere luxemerken aanbiedt, is Traeger zichtbaar aan een opmars bezig. “Pellet barbecues zijn steeds meer in trek. Wij willen de Belgen en Nederlanders laten kennismaken met dé outdoor cooking beleving van de toekomst.” - Stijn Schenkels, bedrijfsleider Hanolux. Met deze unieke pellet barbecue bereid je moeiteloos de meest heerlijke gerechten op je eigen buitenkeuken, met een authentieke houtvuur-smaak. Dankzij de bijbehorende gratis app en besturingsprogramma heb je toegang tot een uitgebreide verzameling recepten, zodat jouw BBQ het zware werk overneemt en je zelfs op afstand de controle kunt behouden.

Dit betekent nooit meer twijfelen over de perfecte temperatuur. Traeger buitenkeukens zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud, ontworpen als set-and-forget barbecues, met ongekende mogelijkheden. Laat je verrassen door de eindeloze culinaire opties en geniet van de ultieme barbecue-ervaring.

Gratis Traeger pellet barbecue demo op 25/06

Hanolux organiseert daarom een gratis demo op zondag 25 juni. Een professionele grillmeester van Traeger komt persoonlijk de twee vernieuwde series Ironwood en Timberline voorstellen. Het is een ervaring waar fans van oerdegelijke barbecue verwend worden met outdoor cooking tips en tricks. Showcooking en heerlijke proevertjes zijn inbegrepen. Meer informatie? Die vind je hier.

Vuurproevers welkom bij Hanolux voor gratis demo op 25/06

Ook interessant