Keukens

Voordelig uw keuken opknappen

Voordelig uw keuken opknappen
Een nieuwe keuken is een behoorlijke investering en niet voor iedereen weggelegd. Stel je hebt een bestaand woning gekocht en de keuken is betrekkelijk nieuw, maar totaal niet je smaak. Of de kat heeft jarenlang zijn nagels gescherpt aan de keukendeurtjes, maar de kasten en indeling zijn nog prima. Dan is uw keuken opknappen misschien een beter idee dan een nieuwe keuken te kopen.

Keuken opknappen: deurtjes vervangen

Als het model van de keukendeurtjes verouderd is, de kleur niet meer past bij het veranderde interieur of de fronten gewoon versleten zijn, dan zijn deze heel eenvoudig te vervangen door nieuwe. Het vervangen van alleen de keukendeurtjes is een hele goede optie als de rest van de keuken nog goed is.

Er is altijd wel een model deur dat bij u in de smaak valt, of u nu houdt van klassiek of modern. Alle keukendeuren zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, kunnen de keukendeurtjes op maat, speciaal voor u, geproduceerd worden.

Vergeet de handgrepen niet!

Handgrepen zijn een wezenlijk onderdeel van uw keuken (tenzij u uiteraard een greeploze keuken heeft). Handgrepen voor op uw keukendeurtjes zijn er tegenwoordig in vele uitvoeringen: knoppen, klassieke grepen, ingefreesd, staafgrepen, enz. Ook in maatvoering en kleur zitten grote verschillen. Een handgreep zit in uw keuken volop in het zicht en bepaalt een belangrijk deel van de uitstraling van uw gerenoveerde keuken. In veel gevallen kunnen de grepen op uw huidige keuken vervangen worden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de manier waarop ze gemonteerd zijn. Zo krijgt uw keuken met alleen nieuwe keukendeurtjes en handgerpen een compleet nieuw aangezicht.

Ook interessant