Dossier Batibouw

Technistone op Batibouw: designed by nature, made for life

26 februari 2015 Bron: Technistone
Uw nieuw Technistone keukenwerkblad biedt u talloze voordelen. Naast het uitblinken in design, functionaliteit, hoge weerstand én hygiëne, bespaart u bovendien een zee van tijd in onderhoud en geniet u thuis van een standaard 10-jaars fabriekswaarborg. Door de filosofie van aanhoudend streven naar perfectie, voldoet Technistone wereldwijd aan de kwaliteitslabels en certificaten. U vindt Technistone tijdens Batibouw in Paleis 3, stand 517.

Onze basis te Tjechië in het hart van Europa werd in de prille jaren ’90 gebouwd én telkens mee geëvolueerd met de originele Italiaanse Bretonstone technologie, Dé referentie bij elke vorm van stone fabrication. Technistone werkt enkel met het beste materiaal en de beste grondstoffen uit natuurlijke bronnen. Men stelt zich de vraag waarom de Technistone witte producten de minst geelwaardes hebben, dit komt omdat Technistone met het witste zand ter wereld werkt.

Technistone op Batibouw: designed by nature, made for life

Al 24 jaar haalt Technistone inspiratie uit wind, water, vuur en steen. De nieuwe Noble collectie emigreert nu met Batibouw naar de Belgische markt en gaat volledig gepaard met de modernste technologieën en dynamics van natuurlijke fenomenen. In deze nieuwe marmerdesigns vindt u de adembenemende structuur van aders en wolken terug niet alleen op de oppervlakte, maar ook binnenin de steen zelf. Dit betekent uw nieuw keukenwerkblad, aan elke rand, en tot in de puntjes afgewerkt door de steenbewerker van uw keukenbouwer. De nieuwe Noble collectie is verkrijgbaar in diverse kleuren en sensationele designs.

Technistone op Batibouw: designed by nature, made for life

Bij onze partner BMB te Wortegem-Petegem – één van de grootste Belgische distributeuren – zijn onze platen op voorraad beschikbaar en BMB levert aan elke steenbewerker in het land.

Onze adviseurs verwelkomen jullie met een brede glimlach op Batibouw 2015, Paleis 3, stand 517. Kom en ontdek de kwaliteit en adembenemende designs. Als wereldwijde up- and coming Quartz composiet fabrikant staan bij Technistone de kwaliteit en het design centraal. Bezoek onze stand en laat u inspireren door de laatste nieuwe trends en kleuren. Uw nieuw keukenwerkblad kiest u bij Technistone!

Technistone op Batibouw: designed by nature, made for life

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo