Keukens

Trafficstone kleurt Belgisch

In nauwe samenwerking met de Italiaanse composietproducent Santa Margherita ontwikkelde BELTRAMI een composiet die het gefossiliseerd aspect van de authentieke Belgische hardsteen sterk benadert. Op het eerste zicht is er nauwelijks verschil merkbaar. Echter, op gebied van technische kenmerken zijn er wel beduidende verschillen.

Trafficstone Belgio behoort tot de kwarts-composieten en beschikt dus over een hoge krasbestendigheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het materiaal voor heel wat toepassingen gebruikt kan worden. Vooral keukenwerkbladen is een populaire toepassing: Trafficstone is immers zuurbestendig en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. De hoge slijtvastheid van de composiet biedt eveneens tal van mogelijkheden voor drukbelopen oppervlaktes: kortom ideaal voor tal van projecten!

Zoals de andere composieten in het Trafficstone gamma is BELGIO leverbaar uit voorraad in grote platen van 305 cm op 140 cm. Naast de standaard afwerkingen verzoet en gepolijst, is Belgio ook te verkrijgen in skin-touch!

Nieuwsgierig? Kom snel een kijkje nemen in het platenmagazijn, Politieke Gevangenenstraat 40 te Harelbeke.