Dossier Batibouw

Volg jouw ideale BENOvatieparcours op mijnBENOvatie.be of op Batibouw

  BE   28 februari 2020 Bron: Marquiz
Volg jouw ideale BENOvatieparcours op mijnBENOvatie.be of op Batibouw
Renoveren? Dat is zó van gisteren. Wie vandaag verbouwt, doet aan BENOveren, oftewel ‘beter renoveren’ conform de normen van het Renovatiepact2050. Dat komt erop neer dat je dermate doortastend verbouwt dat je woning nu al beantwoordt aan de energieprestatie-eisen van morgen? Duur? Niet noodzakelijk. Enkele doordachte maatregelen kunnen al een prima resultaat geven. BENOveren kan trouwens ook stap voor stap, volgens je budget. Elke stap die je zet, is een verademing voor je energiefactuur en voor het milieu. Bovendien geniet je van een hoger wooncomfort en geef je je huis een esthetische en financiële boost.

Leer BENOveren in 5 stappen

Wat BENOveren precies betekent in de praktijk, kom je te weten op www.mijnBENOvatie.be. Deze website gidst je in 5 stappen doorheen je ideale BENOvatieparcours: eerst het dak, dan de buitenmuren, het glas, de ramen en de deuren, vervolgens de vloer en ten slotte de zogenaamde technieken: verwarming, sanitair warm water, ventilatie, stroomopwekking, rationeel energiegebruik, elektriciteit, verlichting, waterbehandeling en regenwaterrecuperatie. Voor elk van die 5 BENOvatiestappen vind je op www.mijnBENOvatie.be een schat aan informatie, concrete oplossingen, een overzicht van de BENOvatiepremies en financieringsadvies.

BENOvatieparcours Batibouw 2020

Batibouwparcours

BENOvatieparcours Batibouw 2020
Nog meer BENOvatieadvies nodig? Volg op Batibouw 2020 dan zeker het mijnBENOvatie-parcours. Velux (4.330), Renson (4.230), Soudal (5.420), BWT (7.304), Niko (9.308) en Viessmann (12.103) zetten je er zeer graag op de goede BENOvatieweg.

Klik hier om de pdf van het MijnBENOvatieparcours op Batibouw 2020 te downloaden.

Nieuw, gratis magazine: BENO

Op alle standen van het mijnBENOvatie-parcours en op de stand van het Vlaams Energieagentschap (5.304) kan je ook de gloednieuwe editie van het gratis magazine BENO meenemen. In dit nummer krijg je weer heel wat inspiratie en informatie over hoe je je BENOvatie het best aanpakt, krijg je tips & tricks om een maximale meerwaarde uit je renovatie te halen, maak je kennis met de nieuwste BENOvatieoplossingen, -apps en -tools, en vind je ook de weg naar betrouwbare aannemers en architecten om je BENOvatiewerken te laten uitvoeren.

Tip: vanaf 29 februari, de eerste dag van Batibouw, kan je het magazine BENO ook gratis naar je thuis laten sturen per post door je adresgegevens op te geven via www.BENOmagazine.be

Meer info: www.mijnBENOvatie.be.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo