Vastgoed

Hoe energie(on)zuinig is je woning? Ontdek het met de BENOvatietest!

Hoe energie(on)zuinig is je woning? Ontdek het met de BENOvatietest!
Benieuwd naar hoe energie(on)zuinig jouw woning is en naar waar en hoe het nog beter kan? Dan is de nieuwe BENOvatietest op mijnBENOvatie.be er voor jou. Vul de test in, ontdek hoe goed (of slecht) je woning scoort en krijg je persoonlijk BENOvatieadvies gratis per mail toegestuurd.

10 cm isolatie in mijn hellend dak, volstaat dat wel? Dubbel glas met een Ug-waarde van 2,8 W/m²K, isoleert dat genoeg? Schimmel in de badkamer, hoe los ik dat op? Een slechte EPC-score doordat ik elektrisch verwarm, hoe maak ik dat goed? Ik heb geen mechanisch ventilatiesysteem, is dat erg? Ik heb geen waterontharder of regenwaterfilter, is dat een probleem? Allemaal vragen die je je kan stellen. Een gepersonaliseerd antwoord krijg je nu dankzij de BENOvatietest.

Surf naar www.mijnBENOvatie.be, vul de vragenlijst in, en op basis van je antwoorden ontvang je in je mailbox een BENOvatierapport waarin staat hoe goed – of slecht – je woning scoort op het vlak van het dak-, gevel-, schrijnwerk- en vloerisolatie, verwarming en sanitair warm water, ventilatie, rationeel energiegebruik, stroomopwekking, waterbehandeling en regenwaterrecuperatie

Samen met dit overzichtelijk en persoonlijk verslag krijg je – gratis, objectief en volledig op jouw maat – een schat aan waardevol BENOvatieadvies: info over de BENOvatiedoelstellingen, de beste oplossingen om die doelstellingen te bereiken, een link naar mogelijke plaatsers en verdelers, en een overzicht van alle premies waar je recht op hebt.

Hoe energie(on)zuinig is je woning?