Domotica

Vogel's introduceert vloerstandaard in 8000 serie

Vogel`s introduceert de 8000 Serie Vloerstandaard voor mensen die op zoek zijn naar een goed alternatief voor de wandsteun en niet de ruimte van een traditioneel flatscreen meubel willen opofferen.

De Vogel`s 8000 Serie Vloerstandaard geeft de eigenaar de mogelijkheid de flatscreen televisie overal in de kamer te plaatsen. Het standaard neemt minder ruimte in dan een traditioneel flatscreen meubel en biedt dankzij de geïntegreerde a/v-drager ook de mogelijkheid om onder de tv diverse componenten zoals a/v-receivers of Blu-ray spelers te plaatsen. Er kunnen meerdere a/v-dragers worden gemonteerd op de vloersteun.

Flatscreens van 32 tot 50 inch met een gewicht tot 45 kilo kunnen op de gewenste hoogte versteld worden. Ook heeft de vloerstandaard een 60 graden draaioptie zodat een optimale kijkhoek gecreëerd kan worden. De vloerstandaard is uitgerust met een kabelkolom zodat kabels en dominostekkers weggewerkt kunnen worden. Dankzij de ingebouwde waterpas kan de de flatscreen televisie eenvoudig recht worden gemonteerd.

De 8000 serie vloerstandaard is verkrijgbaar in zwart of een combinatie van zwart / wit.