Vlakke, maar solide douchevloer

7 maart 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Vlakke, maar solide douchevloer
Ideal Standard is als fabrikant en totaal leverancier van badkamers altijd op zoek naar de juiste mix van design en comfort voor de badkamer. De nieuwe douchevloeren van de serie Ultra Flat Solid zijn een nieuw passend antwoord daarop. Deze vlakke, maar solide douchevloer heeft een natuursteenstructuur en is gegoten uit mineraalcomposiet.

Wat is mineraalcomposiet?

Mineraalcomposiet is een combinatie van hars en mineraalmarmer en wordt ook IdealSolid genoemd. De structuur van natuursteen wordt aangebracht met een gekleurde gelcoating met reliŽf. Deze coating is extreem sterk en duurzaam en door de reliŽf structuur wordt het risico op uitglijden beperkt (antislip klasse C., hellingsgraad 24į).

Ideal Standard - Vlakke, maar solide douchevloer

Ultra vlak of opbouw

Met een hoogte van amper 30 mm doet de collectie Ultra Flat Solid haar naam alle eer aan. Daarbij zorgt het verfijnde RVS afdekrooster voor een chique en elegant totaalplaatje. Met 21 verschillende afmetingen en 2 vormen (vierkant en rechthoekig) is Ultra Flat Solid toepasbaar in elke badkamer: van de grootste standaardmaat (180 x 90 cm) tot het kleinste model (80 x 80 cm). Ultra Flat Solid heeft drie installatie mogelijkheden: opbouw, vlakke inbouw of met potenset.

Past altijd

De plaats van de afvoer is afhankelijk van de grootte van de gekozen douchevloer, maar staat nooit in het midden: dat is dus ongestoord douchen. Een afwijkende afmeting of een speciale uitsnijding nodig? Geen probleem! De douchevloeren van Ultra Flat Solid kunnen op locatie professioneel ingekort worden, zodat de douchevloer in letterlijk elke badkamer te plaatsen is. Ook een inkeping is geen probleem. En met vijf verschillende kleuren past de vloer bij elke badkamerstijl.

Ideal Standard - Vlakke, maar solide douchevloer

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo