Badkamers

AXOR lanceert douchekop van 11.000 euro op Batibouw 2018

AXOR lanceert douchekop van 11.000 euro op Batibouw 2018
AXOR lanceert de Rolls-Royce der hoofddouches. De AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet wil je de meest luxueuze douche-ervaring ooit bezorgen. Dat doet de hoofddouche door een heus waterspektakel te creëren — licht en beweging inbegrepen. Een symfonie met maar liefst drie straalsoorten staat op het programma. Dit uitgekiende staaltje puristisch design en state-of-the-art-engineering werd ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design.

De AXOR ShowerHeaven meet maar liefst 1,2 meter bij 30 cm. Dankzij die royale oppervlakte, biedt de hoofddouche ruim plaats aan maar liefst drie straalsoorten, schitterend in de kijker gezet dankzij de geïntegreerde ledverlichting. Die kun je alle drie apart selecteren of tegelijk laten stromen voor een onvergetelijke douche-ervaring. Opvallend zijn de 2 x 2 openklappende zijsproeiers. Wanneer die zich openvouwen, stroomt de gloednieuwe PowderRain-straal naar beneden (zie lager). Wil je genieten van een verkwikkende regenbui, dan selecteer je de Rain-straal die uit het middengedeelte van de ShowerHeaven komt. Tot slot kun je ook genieten van een krachtige massagestraal, de mono. Die daalt recht uit het hart van het toestel stevig op je neer.

AXOR lanceert de ShowerHeaven tijdens Batibouw 2018

Zijdezachte douchestraal

De PowderRain is een gloednieuwe straalsoort die AXOR voorbehoudt voor zijn meest luxueuze douchesystemen. De douchekop (bij de ShowerHeaven zijn dat de uitklappende zijsproeiers) is bezaaid met fijne siliconen nopjes. Hieruit vloeien zijdezachte, piepkleine regendruppels die je van kop tot teen omhullen. Alsof je in een cocon zit waarin je geaaid wordt door talloze donsveertjes. Zacht, zorgzaam en toch krachtig. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken. Doordat ze microfijn en licht zijn, blijven ze er net beter op liggen, waardoor de PowderRain je letterlijk natter maakt dan elke andere douche.

AXOR lanceert de ShowerHeaven tijdens Batibouw 2018

AXOR ShowerHeaven 1200 / 300 4jet met verlichting 2700 K. Vanaf € 11.803, btw inbegrepen.

AXOR lanceert de ShowerHeaven tijdens Batibouw 2018

Ook interessant