Vloerbekleding

Batibouw 2018: Nieuwe Quick-Step vloeren waar de luxe van afspat

Batibouw 2018: Nieuwe Quick-Step vloeren waar de luxe van afspat
Luxe, dat is het sleutelwoord in de vernieuwde vloerencollectie die Quick-Step voorstelt op Batibouw. Nooit was het eenvoudiger om de grandeur van een met marmer bekleed paleis of de klasse van een statig herenhuis in je interieur te introduceren. Het vernieuwde gamma van Quick-Step nodigt je uit in een wereld van weelde en luxe…

Vloerenexpert Quick-Step heeft zijn collectie helemaal 2018-proof gemaakt. De gloednieuwe toevoegingen en de upgrades van de bestaande vloeren laten er geen twijfel over bestaan: het is vanaf nu al luxe wat de klok slaat. Dat past helemaal in de bredere trend die onze interieurs en onze garderobes verovert, met een overvloed aan goud, marmer en fluweel. Ook de vloer krijgt zo’n royale make-over: dit zijn dé vloeren van 2018!

Nieuwe parketcollectie: Intenso

Nog in de wereld van het parket lanceert Quick-Step een geheel nieuwe collectie: Intenso. Deze reeks parketvloeren geeft het interieur een authentiek gevoel dankzij de warme houtkleuren en het design met Hongaarse punt. Omdat de latjes op een plank aangebracht zijn, kan deze vloer veel eenvoudiger geïnstalleerd worden dan de klassieke Hongaarse punt.

De Intenso-collectie telt 4 kleuren, variërend van een industrieel bruingrijs (Industrial Oak) over zachte woestijntinten (Eclipse Oak en Traditional Oak) tot het warmdonkere Intense Oak.

Quick-Step Intenso op Batibouw 2018

Bijzondere blikvanger in eikenhout

De parketcollectie Palazzo is aangevuld met een topstuk dat helemaal bij de luxueuze uitspattingen van 2018 past: Midnight Oak. Deze parketvloer is geïnspireerd op het donkere hout van de moeraseik, een zeldzame houtsoort die zijn diepe kleur en uiteenlopende kleurvariaties dankt aan een natuurlijk proces.

De designers ontwikkelden een ambachtelijk proces om een parketvloer te bekomen die zo dicht mogelijk aanleunt bij het origineel. Het resultaat is een rustieke blikvanger met een levendige variatie in kleur en structuur.

Quick-Step Palazzo op Batibouw 2018

Marmer op betaalbare wijze

Carraramarmer exclusief voor dure paleizen en Italiaanse villa’s? Dat is verleden tijd met de vinyls van Quick-Step. Carrara Marble vormt de nieuwste telg in de collectie Ambient en combineert de praktische kanten van een vinyl met tijdloze klasse.

De designers van Quick-Step gingen nauwkeurig aan het werk om de print van een echt stuk marmer uit de Carraragroeven in Italië te verwerken tot deze absolute blikvanger. Deze vinyl kan je bovendien vanaf nu ook tegen de wand installeren. Die royale badkamer met marmeren douche wordt dus eindelijk werkelijkheid!

Quick-Step Carraramarmer op Batibouw 2018

't Is niet al goud wat blinkt

Het is niet al goud wat blinkt, maar de vernieuwde laminaatvloeren van Quick-Step komen aardig in de buurt. Na de Impressivecollectie kreeg nu ook Eligna een upgrade die deze vloeren helemaal waterbestendig maakt.

De topper uit de collectie is de Eligna Metallic Cérusé Oak Gold, een laminaatvloer met een warme houtkleur en subtiele gouden accenten in de nerven. Deze vloer, die helemaal past in de huidige luxetrend, toont aan dat goud ook heel erg huiselijk en gezellig kan zijn.

Quick-Step Eligna Metallic Cérusé Oak Gold op Batibouw 2018

Ook interessant